30-08-08

Een heel arsenaal.

Zoals jullie al weten gaan wij een cavaliertje verwelkomen bij ons in huis. Natuurlijk heb je daar nogal wat spulletjes voor nodig.

Af en toe stap ik een keertje een dierenspeciaalzaak binnen en neem ik uiteraard iets mee. En nu we al een heleboel bij elkaaar gespaard hebben, zal ik het hier een keertje laten zien:

We hebben al een mooi ingerichte slaapplaats met een lekker zacht kussen:

bench

 

 Speeltjes zijn er natuurlijk ook al genoeg: 6 piepende balletjes, 2 zachte niet-piepende balletjes, 2 ringen om lekker op te kauwen, een floshtouw om rond te sjouwen, een puppykong en piepende Froggy (dit met een reservepieper, je weet maar nooit dat de vorige "toevallig" kapot gaat Tong uitsteken ):

speeltjes

 

 Cavalier eet- en drinkbakjes: speciaal ontworpen zodat onze kleine spruit niet met z'n oren in de bak hangt (of dat hopen we toch Tong uitsteken):

EetDrinkbak

 

 Een groot 'microvezeldeken' (zo stond het toch op de verpakking, en dat is dus blijkbaar een ENORM zacht deken Lachen), dat in de zetel zal liggen voor hem:

deken

 

 En vermits hij in de zetel waarschijnlijk niet braaf OP z'n deken gaat blijven liggen maar er langs (dat waarschijnlijk nog de schuld van de baasjes gaat zijn omdat we het zo zacht vinden en er zelf komen op liggen), hebben we ook nog een rubberen borstel. Deze deed wonderen bij het verwijderen van de haren van onze kat uit de zetel, dus hopen dat dit voor cavalierhaartjes ook lukt:

rubberBorstel

 

Over cavalierharen gesproken. Borstels om onze schat proper te houden en te verwennen zijn er natuurlijk ook bij: eentje met roterende tanden, zodat het niet te hard aan de haren trekt, en eentje met zachte ijzeren haaartjes om de lossen haren te verwijderen.
Hierbij ook nog een droogdoek voor als onze spruit helemaal nat is door de regen of vol van modder door de wandeling:

borstels

 

 En als laatste, nog een grote rode plastieken bak om al het speelgoed en zijn spulletjes in op te bergen:

opbergbak

 

Jaja, we hebben al heel wat, en toch ontbreken er nog een paar dingen, zoals poepzakjes, een halsbandje, een leibandje om te gaan wandelen,... En natuurlijk: DE HOND ZELF!!  Lachen Maar dat komt nog allemaal in orde!

Ik ga hier maar gaan afsluiten, want het postje is al meer dan lang genoeg met al die foto's. Allemaal nog een prettig weekend gewenst en tot de volgende keer!

Groetjes
Kelly

 

Commentaren

Kelly ik ben heel zeker als ik dit allemaal zie en lees dat hij een prinssen leven bij jullie zal hebben.
groetjs viv

Gepost door: viv | 30-08-08

Die laatste momenten afwachten duren soms véél te lang hé. Mja dat reserve kopen kennen wij hier ook nog van toen al besefte ons vrouwtje plots dat ze maar 1 hondje had voor héél veel spulletjes.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 30-08-08

Heel mooi dat jullie je zo goed voorbereiden op de komst van de nieuwe huisgenoot!

Gepost door: Ruby | 31-08-08

Jullie zien er echt behoorlijk uitgerust uit die zal niets te kort komen.

Gepost door: Vicky | 31-08-08

Helaba Ge moet gene schrik hebben van de hondenschool hoor. Tis da wij eigenlijk te laat zijn gegaan en al een paar vervelende gewoontes hebben aangekweekt. Maar bij jullie gebeurd alles rustig en doordacht. En da kan die kleine pup alleen maar ten goede komen. :-)
En wij zijn ook al een beetje ouder en beginnen te puberen. Daar heeft een trouw pupje geen problemen mee. Tzal allemaal wel goed gaan.
En wij zijn hier al jaloers op al da speelgoed.
Zorg er wel voor dat de balletjes net ietsje groter zijn dan de pup zijn mondje. Kwestie van niet te stikken. Hopelijk is er snel nieuws. Wij duimen alvast mee. En die gaat het goed hebben bij jullie.
Pootjes

Gepost door: Rafke, hondje van Ilse | 01-09-08

De commentaren zijn gesloten.