31-08-08

Domein Bovy

Deze namiddag zijn we op domein Bovy in Bolderberg gaan wandelen. Allee, wandelen, het was eerder slenteren: Kelly is verleden donderdag in de manege van het paard gevallen en doorwandelen is wat pijnlijk nu (vooral door stijve spieren hoor, niet ernstiger gelukkig). Maar de beloning was reden genoeg om mee te wandelen... Een ijsje aan de vroegere geitenboerderij, en geloof het of niet, er is niet veel wat ons kan tegenhouden om een ijsje te etenOnschuldig


Bolderberg ligt vlak tegen het circuit van Zolder, en we konden de racers in de 24uren race daar goed volgen. Dus vandaag net iets minder rustig, maar niemand dat zich daar iets van aantrekt, dit is eigen aan de omgeving daar. Wanneer de wind goed zit horen wij zelfs het geluid van die racewagens in onze achtertuin.

Vreemd genoeg geen enkele Cavalier tegen gekomen, maar wacht maar tot volgend jaar rond dezelfde tijd, dan zal er toch minstens ééntje rondlopen als we daar zijn!

Groetjes en tot het volgende postje
Dieter

18:22 | Commentaren (4) | Tags: dieter

Commentaren

Mijn baasje heeft vroeger daar vlak in de buurt gewoond vooraleer hij het vrouwtje gevolgd heeft naar Oost Vlaanderen. En dat geluid hoorden we ook :-)

Gepost door: Ruby | 31-08-08

Wij zijn daar een paar maand geleden in de buurt op vakantie geweest maar alleen hebben ze die bolderberg met ons dus niet gedaan :-( Dus moeten wij gewoon nog eens terug zo te lezen.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 01-09-08

jullie kijken echt wel heel erg uit naar een cavke hé.
Zondag kunnen jullie al die kleintjes eens bewonderen, o we zijn zo schattig hihihihi

Gepost door: Milo | 01-09-08

hallo ik heb mijn skin in maanden niet meer gewijzigd.
Maar deed wel een update van firefox, maar aan de andere kant deden we dat nog niet met de andere pc en de laptop en daar kan je het ook niet lezen.
Gisteren zag ik nog het postje verstoppertje in firefox maar niet in explorer, maar vandaag zie ik ook dat postje niet meer.
Heb contact opgenomen met skynet gisteravond maar kreeg nog geen reactie.
Aiaiai, als dat maar goed komt.

Gepost door: Patsy | 02-09-08

De commentaren zijn gesloten.