28-09-08

Doggysitten


We hebben misschien nog geen woefke, maar af en toe kunnen we wel een keertje oefenen zenne!

Als Dieter zijn ouders op vakantie gaan, mogen wij altijd voor hun woefke gaan zorgen, dan gaan we doggysitten (Maya is geen babytje, dus 'baby'sitten is niet zo gepast).


Maya is een heel mooie Duitse Herder die spijtig genoeg al heeeeeeeeeeeeeel lang aan heupdysplasie lijdt. Daarom kan ze ook nooit mee als ze daar op vakantie gaan, of eens lekker gaan wandelen.

Maar zooooooooooooooooo heel erg vindt Maya dat niet hoor, ze is nu een enorm verwend woefke die altijd mooi op tijd haar eten, snoepjes, appels,... krijgt. Wat kan je anders doen, als je ze niet kan verwennen met een flinke wandeling...

Af en toe een kort spelletje met haar bal vindt ze geweeeeeeeeeeldig... Dan gooi je die bal tot aan de andere kant van de tuin, rent ze er achteraan om de bal te stoppen, en gaat je lekker staan aanstaren. En dan is het weer onze beurt om die bal te gaan halen (want hem zelf terug brengen doet ze toch bijna niet), en hem dan weer een andere kant op te gooien,...
Tot Maya gaat liggen, dan is het gedaan met spelen, dan voelt ze dat haar heup alle sprongetjes en spurtjes niet goed aankan.

Tijdens onze bezoekjes hebben we toch een paar fotootjes kunnen maken, en die laten we graag eventjes zien:

 

Maya2

Maya3

 Maya1

 

Pootjes en groetjes
Maya en Kelly

15:27 | Commentaren (4) | Tags: maya, kelly

Commentaren

Tja met HD leven is voor een hond écht geen pretje, gelukkig kunnen jullie haar nog op een andere manier verwennen. Wij spelen ook supergraag met onze bal, ons vrouwtje heeft ongeveer dezelfde foto's van ons.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 29-09-08

Mooie foto's van Maya. Jammer natuurlijk dat ze last heeft van HD.

Gepost door: Linda | 29-09-08

ze lijkt er al bij al toch nog echt van te genieten !!

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 29-09-08

Jammer van de HD, maar ze heeft toch een gelukkig leven op dit moment (en dat is het belangrijkste).

Gepost door: Ruby | 29-09-08

De commentaren zijn gesloten.