11-10-08

Een heel arsenaal (deel 2)

Zoals jullie al weten hebben wij al heel wat aankopen gedaan voor onze toekomstige schat. Ondertussen hebben we nog wat spulletjes gekregen en bijgekocht.

Natuurlijk kom ik hier met plezier vertellen wat de nieuwe spulletjes zijn:

Een rekje om in de deuropening te zette tussen bijvoorbeeld de keuken en de living. Je weet nooit dat er iemand op bezoek komt met een peuter, die dan rustig op de grond wil spelen. En om de peuter geen schrik aan te jagen en ons woefke te behoeden voor stukjes speelgoed, die kunnen opgegeten worden. Kortom om ons woefke in de keuken of de living te houden als het zou nodig zijn.


deurrekje


Een lekker zacht mandje om in te kunnen liggen, als hij niet op onze schoot en/of bij in de zetel ligt.


mandje


We hebben al grote bakjes om uit te eten, maar dan gaat onze kleine schat als pup waarschijnlijk nog niet aan zijn eten en drinken geraken. Daarom heb ik van Dieters mama 2 stenen bakjes gekregen, en deze zijn zeker laag genoeg om aan te kunnen eten en drinken. Deze zal ik dan wel op een anti-slip matje zetten, anders gaat hij daar heel de keuken mee rond gaan als hij aan het eten is.


Etensbakjes


Een lekker zachte mat om op te gaan liggen, als het mandje te warm zou zijn. En deze mat kan eventueel ook in de koffer of op de achterzetel in de auto, als we met ons woefke andere plekken opzoeken om te gaan wandelen.


matje


Over wandelen gesproken. Ons woefke gaat in het begin nog niet zoveel kilometerkes mogen wandelen natuurlijk, en misschien al snel moe worden als we een wandelingetje maken. Daarom hebben we van een vriendin een soort zakje gekregen dat we kunnen aandoen en waar ons schatje kan in uitrusten.


Zakje


Natuurlijk heb je ook een riem nodig om te gaan wandelen. Het is er zo eentje waar het hondje veel wandelruimte krijgt, als hij aangelijnd moet blijven. Maar uiteraard herkennen jullie dit wel.


Riem


Borstels enzo hebben we al wel genoeg denk ik, maar heb het toch niet kunnen laten om nog even de verzorgingsset voor langharige dieren mee te brengen van de Aldi (shame on me). Daar zit dan onder andere ook een nagelschaar in en een heel fijn kammetje om vlooikes er eventueel uit te kammen, en vond dat wel handig om ook in huis te hebben.


verzorgingsset

  
Natuurlijk is onze rode plastieken bak nu al veel te klein geworden, ik zal er een tweede uit de kelder moeten gaan halen denk ik!

Groetjes
Kelly

19:27 | Commentaren (7) | Tags: kelly, spulletjes

Commentaren

mare mooie dingetjes zenne charly!
jij wel wille datte je kleine broer of zus vlug dare is hé :-)
maar dat komt snel, ken datte :)
fijne weekend, pootje en likie van ons

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 11-10-08

Ocharme Charly jij krijgt daar ook al zo'n brrrrrrrrr hekje, hier hebben ze dat onlangs ook gekocht en wij hebben er 'n serieuze hekel aan zene

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 11-10-08

Amai, het beestje is er nog niet en het is al degelijk verwend hoor! Ja, wij zouden ook wel Charlietje willen noemen en bij jou wonen zulle!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 12-10-08

Jullie zijn goed voorzien,weer een hondje dat een superthuis zal krijgen

Gepost door: mireille | 12-10-08

Mooi mooi hoor, de nieuwe gezinsaanwinst zal niets te kort komen, dat is duidelijk.
En heeee! Ik heb DEZELFDE mat, ligt echt geweldig (ligt in de hoek van de veranda voor in het zonnetje en eentje in de living - maar ik kruip toch altijd in de zetel hehe).

Gepost door: Ruby | 13-10-08

amaaai wat een luxe
knuffel

Gepost door: viv | 13-10-08

Amai, ik zie dat jouw cavje al verwend is op voorhand!'k Laat dit maar effe niet aan Casper zien, hij is jaloers denk ik ... zovele leuke nieuwe dingen!
En zeg dat hekje, kreeg je zomaar een kindje bij, leuk joh (hihihi)

Je kijkt naar je schat uit, zoveel is zeker!
Veel geluk alvast met je pup, whatever his name may be! hihi!

Gepost door: Nadine (tejo van casper) | 28-10-08

De commentaren zijn gesloten.