13-10-08

Stamboom naam

We verwachten onze Charly zowiezo in 2009, het staat dus vast dat z'n stamboom naam met een I zal moeten beginnen.
Probeer maar eens een naam te vinden voor een manneke die nog met een I begint (en kom niet af met Ivo, want dat is geen naam die ik met een hond zou gaan associeren).

Neen, we hebben gewikt en gewogen, maar geen naam was geschikt. We gingen dan de toer op van "Irrisistablecharly" (met een glimlach naar Gentlemilo (aka Milo), wat we heel mooi gekozen en gcombineerd vonden).

Maar ook dat kan niet: voor Sint Hubertus moeten de namen minimaal 3 en maximaal 10 karakters bevatten... Dan maar over een andere boeg gooien!

We kwamen uit bij Ivanhoe, het is te zeggen, ik kwam daarbij uit, en Kelly had geen beter voorstel (nog steeds niet), veel keuze is er dus voorloopig niet.
Met eenparigheid van stemmen zal dus voorlopig (en tot er eventueel een beter voortstel op de proppen komt) IVANHOE de stamboomnaam voor Charly worden.

Groetjes Dieter

 

20:26 | Commentaren (4) | Tags: dieter, ivanhoe

Commentaren

Wat vind je van Idefix, Indy, Indiana, Ijaro, Igashu op internet zijn er verschillende sites waar er een hoop hondennamen opstaan. Succes

Gepost door: Vicky | 14-10-08

stamboomnaam? Ik dacht aan Indocharly, dan heb je de max. tien karakters en zijn roepnaam zit erin.

Gepost door: joske | 17-10-08

Ik vind het alvast al goed gevonden.

Gepost door: Fredje en Dolfke | 27-10-08

Had ook dat probleem met mijn border. Het begon toen met een X daarom heb ik ze xirje caithlynn of Albions march gemoemd. Haar roepnaam blijft Caithlynn. Je kunt er vb ill charly colours of wales van maken

Gepost door: Caithlynn | 29-10-08

De commentaren zijn gesloten.