09-11-08

Reisje naar de zon - Het weer

Anders dan in België was het in Turkije lekker warm en heel zonnig. De temperatuur was zelfs in deze periode, nog tussen de 25 en de 30 graden door de dag. Goed weer om te liggen bakken in de zon, en een bruin kleurtje te kweken :) Natuurlijk hebben we ook wat regen gehad, dit was wel maar 1 dag en begon pas 's avonds (zo tegen 20u). Het was geen gewoon regenbuitje, maar een heus onweer. Wel verschoten we er van dat de zandzakjes klaar gelegd werden voor de deuren :S

Zandzakskes

maar achteraf gezien, bleek dit een soort standaard procedure (oef) :p
Het onweer dat hiermee samenviel had vooral leuke opnames als resultaat, en die willen we dan oon graag nog even met jullie delen...


Het enige wat we waren vergeten, waren onze UNO kaarten voor 'savonds... In de plaats daarvan hebben we dan maar een opblaas matras gekocht om langer in het water te liggen (okee, je hebt gelijk, om te spelen als twee klein mannen)

matras

Jammer genoeg waren de dagen na het aanpassen van het uur wel heel kort geworden, tegen 16 uur moest je al uit het water, want de zon had dan geen warmte meer, en dat uurtje minder (het terugzetten van de klok), dat voel je dubbel en dik als je op vakantie bent!

 zonnig

 

Groetjes
Kelly & Dieter

Commentaren

Zucht wij krijgen hier hoe langer hoe meer zin om 't vliegtuig in te stappen en weg te wezen. Alhoewel we in juli voor de 3keer al in Turkije waren.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 09-11-08

Af en toe een beetje afkoeling zal daar juist deugd doen. Maar het is voor het zonnetje dat je gaat hé. Mooie foto's.

Gepost door: Vicky | 10-11-08

Dat ziet er echt ontspannen uit! Veel plezier gehad blijkbaar!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 10-11-08

Wij hebben jullie getagged! Kijk maar eens naar ons blogje voor meer. Maar er zijn helemaal geen verplichtingen aan hoor! Veel plezier ermee!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 16-11-08

De commentaren zijn gesloten.