07-12-08

Hondenschool gekozen!

Zoals je al kan afleiden aan de hand van de titel, gaat dit berichtje over de hondenschool. Jaja zelfs zonder een hondje te hebben, kan ik het over de hondenschool hebben.

We hebben een hondenschool gekozen!!
Ik ben deze morgen op bezoek geweest in een hondenschool in Beringen genaamd Muizenheide. Daar heb ik de puppyklas, de A-klas en de agility gaan bekijken.
De school werkt beloningsgericht en alle trainers zijn vrijwilligers die met hart en ziel lesgeven samen met hun eigen hond (als voorbeeld).

De trainers en andere mensen die daar de boel regelen zijn heel vriendelijk en geven zoveel mogelijk info, je kan er met al je vragen terecht! Meer info op hun website: http://www.hsmuizenheide.be/index.php

We zullen daar met onze Charly ook niet de enige cavalier zijn. In de puppyklas loopt er nog een ruby-cavaliertje mee (genaamd Wobbe). En in de A-klas was er ook een ruby-cavaliertje (waar ik de naam niet van gehoord heb). Langs het terrein liep er ook nog een bleinheim-cavaliertje rond. Rasgenootjes genoeg dus... maar ... nog geen tricolorke (hihi...)

 

Daar heb ik ook maar ineens gevraagd of ze mij geen dierenarts konden aanprijzen. En ja hoor, ze zeiden dat er in Kuringen een goede dierenartsenpraktijk is dat heel goed met de hondjes omgaat. Het is een praktijk waar 3 dierenartsen samen zitten, Dierenartsenpraktijk Herkenrode.
In Paal (veel korter bij huis) gaat binnekort ook een dierenartspraktijk open, dus waar we naar de dierenarts gaan, is nog niet zeker.

Groetjes
Kelly

Commentaren

Toch leuk dat jullie zo begaan zijn hoor! Het venteke is er nog niet en het wordt zeker al verwend.Jullie zullen zeker beter voorbereid zijn dan wij waren hoor indertijd. Beter zo dan anders en geniet maar verder!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 07-12-08

en nu "alleen" nog mijn mama zwanger laten worden hé èn een tricolor reutje laten geboren worden.

Gepost door: milo | 07-12-08

En nu maar hopen dat er heel vlug puppy's aankomen want blijkbaar zitten jullie vol ongeduld te wachten.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 08-12-08

Veel succes op de hondenschool!
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 09-12-08

De commentaren zijn gesloten.