17-12-08

Bijna Kerst

Het is bijna Kerstmis. Overal zie je meer en meer kerstversieringen verschijnen, de kerststallekes worden overal gezet, je komt meer en meer cafeetjes tegen waar ze nu ook glühwein aanbieden, de openbare ijspistes worden weer overal geplaatst...enzovoort...

Hier is ondertussen ook de kerstboom in elkaar geraakt en versierd. Dit is wel een werk van 2 dagen geweest hoor. Met volle moed haalden we zondag alles van de zolder, pakten de kerstboom uit en staken die in elkaar. Nog geen probleem...
We doen de bakken van de lampjes en versieringen open en zoeken naar de lampjes voor de boom... probleem... waar zijn de lampjes???
Juist, we hadden er geen meer. Vorig jaar hadden we lampjes geleend van de ouders en die zijn dit jaar wel in gebruik daar... Wat nu???

Naar de Snuffelmarkt! Daar hebben ze lampjes genoeg! :D Probleem opgelost.

Eenmaal terug thuis: alle lampjes in de boom gehangen, de boa's erin (je weet wel zo een slinger van pluimpjes)... en nu de kerstballen... probleem... Waar zijn die haakjes om die ballen omhoog te hangen???
Juist, die lagen ook nog bij de ouders... Maar het was al laat en donker dus we gingen niet meer storen.

Op maandag zijn we dan toch even alle haakjes gaan halen die ze nog over hadden, en zijn ook de kerstballen in de boom geraakt! Alleen de pakjes en het stalletje er nog onder, en hij was klaar:

 

Kerstboom

 

Toch een pak gezelliger hoor nu, zo met die flikkerende kerstboom in huis. Nu nog eventjes wachten om al die pakjes open te doen, hihi.

Groetjes
Kelly

21:29 | Commentaren (2) | Tags: kelly, kerst

Commentaren

't Is wel mooi geworden hé ! Hier ligt er geen enkel pakje meer onder de kerstboom. Mr shih en mevr Tzu besloten vorig jaar om het papier overal open te bijten zodat ik kon blijven inpakken :-)

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 17-12-08

Mooie boom zeg! Heel leuk met die pakjes. Als je dat wil dan komen wij ze wel openen hoor!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 18-12-08

De commentaren zijn gesloten.