26-01-09

Nature's way

Vandaag hebben we slecht nieuws te horen gekregen...
Jessy heeft vannacht een miskraam gehad, dus in tegenstelling tot het berichtje van gisteren zitten we nu weer zo'n beetje bij af.
De stemming hier in huis is dus niet meer zo vrolijk, en ik heb spijt van het vorige berichtje wat we gisteravond geplaatst hebben, zeker na alle leuke reacties (mercikes hé)
Het berichtje staat ondertussen bij Vera op de blog, met Jessy gaat alles blijkbaar goed, maar we volgen de berichtjes met argusogen.

Je relativeerd natuurlijk wel, in het licht van de gebeurtenissen voor het weekend bij Dendermonde, maar voor je eigen kleine leefwereld is het evenzeer een drama.
Tijd brengt raad is een wijs gezegde, en we zullen dan wel zien wat we nu gaan doen. Op dit ogenblik is het allemaal een beetje onwezenlijk. Het stond praktisch vast dat Jessy de moeder zou zijn van onze pup, het "wat als er geen tri-color bij zit" was al uit de weg gegaan, dan zou het een blenheim zijn. Maar nu, wachten op de volgende nest bij Vera? Wachten op Diva (nog langer dus)? Kijken voor een herplaatsertje? Kijken bij andere fokkers?
Mogenlijkheden genoeg, maar met Vera en Chris klikt het goed, we zijn gaan kijken toen er een nestje was, en die mannekes worden daar zo goed grootgebracht. Waarom dan verder kijken?

Om te beeindigen, nog even de naakte waarheid: de natuur kan een grillig ding zijn, maar je moet eraan gehoorzamen.
We wensen Jessy het beste toe, dat ze zich er goed overheen kan zetten, en misschien toch nog eens mama kan worden later.
Ook voor Vera en Chris hoop ik dat dit gebeuren niet te lang gaat blijven hangen, en dat ze nog vele andere mooie nestjes kunnen laten voortbrengen.


Treurige groetjes
Dieter & Kelly

20:46 | Commentaren (6) | Tags: dieter, kelly, jessy

Commentaren

Dit moet enorm moeilijk voor jullie zijn omdat jullie er zo hard naar uitkeken. Héél veel sterkte !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 26-01-09

oeps datte wat anders :( hopelijk isse alles in orde mette de tweevoetersmama...
fijne dag zenne :-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 27-01-09

Oh, dat is nu toch wel héél spijtig ! Het was zo duidelijk ik je vorig postje hoe zeer jullie er naar uitkeken. Gelukkig gaat het ok met Jessy. Nu best effen de tijd nemen alvorens je een beslissing neemt.. Sterkte !

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 28-01-09

Kelly en Chris dat is een zware dobber. Ik las het net op de blog van Vera en was echt geschrokken. Sinds ik wist dat Jessy een nestje kreeg telden we af, zo benieuwd of jullie Charlyke of een blenheim reutje erbij zou zitten maar ook zo benieuwd naar de halfbroertjes en -zusjes van Milo.
Ja, het is niet makkelijk om nu weer alles op een rijtje te zetten, maar nu wij ons Milo hebben weet ik zeker dat ik alleen nog maar bij hen een hondje zou nemen, ik ben ongelooflijk tevreden van hen!

Gepost door: Patsy | 28-01-09

Chris moet natuurlijk Dieter zijn, sorry man :-)

Gepost door: Patsy | 28-01-09

Hé, wij dachten hier echt al gereageerd te hebben op dit logje. Niet dus. Met deze zetten we het even recht.
Wij kunnen de ontgoocheling heel goed begrijpen. Jullie hebben al zo lang geduld moeten hebben. Maar ook wij kunnen Patsy heel goed volgen. Ons Dolfke komt uit het eerste nestje en is ook een zoontje van Jessy. En wij kunnen ons geen betere fokkers voorstellen. Waarmee we niet willen zeggen dat er geen goeie fokkers meer zijn maar wel dat we zeker zijn van hen. Wij zouden niet twijfelen en zeker nog wat geduld hebben maar ja... dat is mss. wel wat zwaar nu. 't Beste!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 30-01-09

De commentaren zijn gesloten.