31-01-09

Update

We hebben intussen te horen gekregen dat Jessy echt hersteld is, ze is enkel nog wat treurig soms. Ik twijfel er niet aan dat Vera en Chris haar er wel overheen krijgen. En de andere meisjes zullen haar ook wel troosten.

We hebben voor Chris en Vera gekozen omdat we daar de gezelligheid in huis gevoeld hebben, gezien hebben hoe ze met de pups omgaan en wat ze de kleintjes al leren kennen. Ongetwijfeld zullen er wel andere fokkers zijn die dit evenaren, maar het gevoel is goed.
Een diertje uit een kennel, dat risico willen we liever niet nemen, alhoewel we op een boogscheut zitten van eentje. En een herplaatsertje: we hebben nu eenmaal gekozen om voor een pup te gaan, dus die optie valt ook weg.
Wanneer je dan dit nieuws krijgt, ga je gewoon weer nadenken, en andere opties bekijken, en weerom kom je uit met wat je al besloten had! Een tri-color (oke, blenheim mag ook ;) ) van bij Colours Of Wales!!

In het vorige postje wisten we dan ook nog niet hoe Vera en Chris zouden reageren, en voor wanneer het volgende nestje dan wel niet zou zijn. Op een blog zet je wat je voelt, op de moment dat je je zo voelt, echte emoties dus :)

Ondertussen zijn we dan ook gekalmeerd, en weten we nu dat Jaimie binnenkort ook loops zal worden en gedekt zal worden, ook weer door Glen. Dit maakt dan ook dat het uitstel maar voor een 3 tal maanden geld.

Trouwens even terzijde, met Jessy waren we ook nog niet zeker hé, wanneer ze haar nestje wel had gehad, maar enkel teefjes had geworpen, dan waren we ook teleurgesteld geweest dat er geen pup bij was voor ons. Hetzelfde verhaal begint nu weer opnieuw. We kunnen pas zeker zijn op het ogenblik dat de pupjes geworpen zijn hé.

Groetjes
Dieter

16:36 | Commentaren (3) | Tags: dieter

Commentaren

Oh 3 maand valt nog mee ! Enne hopelijk lukt het deze keer allemaal perfect en lopen jullie hier binnen een paar maanden te paraderen met een schitterend pupje

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 31-01-09

Ach, wij begrijpen jullie echt zo goed. Die teleurstelling moet echt heel groot zijn. En dan komen de twijfels uiteraard naar boven. Maar over enkele maanden zullen jullie zo gelukig zijn en dan is alles snel vergeten. Nog een dikke knuf van ons Dolfke! (neefje van jullie toekomstig Charlietje)

Gepost door: Fredje en Dolfke | 31-01-09

Ik duim voor jullie hoor dat deze keer de goeie keer zal zijn. Wat zal dat boeleke welkom zijn.... Ik zou ook zo gereageerd hebben, eens je vertrouwen hebt in iemand! Een goede keuze!!!!!

Gepost door: joske | 01-02-09

De commentaren zijn gesloten.