15-02-09

Bezoekje van Chanel en Conny

Vandaag liep er bij ons eindelijk een keer een echt cavaliertje in huis rond. Het was zelfs een tricolor reutje! Prachtig hondje! Jammer genoeg niet van ons.
Het cavje is van een vriendin, en na vele sms-jes hadden we toch eindelijk een datum kunnen prikken waarop ze een keertje langs kon komen. Het was wel leuk om dat cavje hier zien rond te lopen, en nu snakken we nog harder om ons eigen cavje hier te zien!!

Natuurlijk zijn we niet alleen binnen blijven ztten. We zijn achter ons huisje op de heuvel in het bos gaan wandelen. Leuk zo een wandelingetje met een cavaliertje!!

Conny en Chanel, bedankt voor jullie komst, we hebben ervan genoten!

Dit is de mooie Chanel:

Chanel

 

Groetjes
Kelly en Dieter

20:24 | Commentaren (5) | Tags: dieter, kelly, conny, chanel

Commentaren

Blijkbaar hebben jullie al héél goed kunnen oefenen vandaag. 't Zag er in elk geval naar huis dat dat hondje zich heel goed thuis voelde.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 15-02-09

Een middag met een cavaliertje !!! Hooo , Kelly en Dieter ik kan me inbeeldendat jullie echt gelukkig waren met een bezoek van Chanel ! Kon ik maar toveren ...ik had op slag een nestje cavaliertjes en een mooi tricolor reutje voor jullie ! Maar ....na regen komt zonneschijn moet je maar denken !Groetjes Vera

Gepost door: Vera & Chris | 16-02-09

Ooo, wat een schoontje maar ik ben er zeker van dat jullie je eigen Charlietje nog 1000 keer mooier zullen vinden.

Gepost door: Fredje en Dolfke | 16-02-09

halloooooooooo het zijn wij terug na drukke dagen hiere pfff
maar alles kome were op zen pootjes:-)
wij wense je een hele fijne dag en tot hoors:)
pootje en likie :-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 17-02-09

Wat fijn dat jullie zo genoten van het bezoek van Conny en knappe Chanel. Hopelijk kunnen jullie binnenkort eveneens een Cavaliertje verwelkomen. Grs, Linda

Gepost door: Linda | 24-02-09

De commentaren zijn gesloten.