28-02-09

In Memoriam

Vandaag exact een jaar geleden hebben ze onze Bailey overreden, vlak voor de deur. Onze slimme brave en lieve poes, waar ge soms toch zo kwaad op kon zijn als hij een muis mee naar binnen bracht om mee te spelen, of wanneer hij weer eens niet naar huis kwam 's nachts. Eens zo blij waren we dan 's morgens weer wanneer hij miauwend uit de dennen sprong om binnen te komen, t was immers slaaptijd dan.
We hebben hem hier nog geen jaar bij ons mogen hebben. Meneer had achter het huis heelder bossen om in te ravotten, en toch moest hij op het laatste z'n territorium nog in de andere richting kunnen uitbreiden. De andere richting was de grote baan die voor ons huis ligt.
Toen we hier kwamen wonen, hadden we al het idee dat er een hondje ging komen, jaja, toen al was het voor Kelly duidelijk dat het een cavalier ging worden. We hadden wel besproken dat er zowiezo geen hondje kwam vooralleer Bailey er niet meer was. Maar geen haar op ons hoofd dat eraan dacht dat hij niet langer bij ons ging zijn. Daarom zijn we een aantal maanden later rustig beginnen rondkijken om de leegte in huis op te vullen. Ondertussen is dat nog niet gelukt, maar de tijd kort!!
Hieronder een kleine compilatie met foto's van onze kleine held

page1

page2

Groetjes Dieter

09:15 | Commentaren (3) | Tags: dieter, bailey

15-02-09

Bezoekje van Chanel en Conny

Vandaag liep er bij ons eindelijk een keer een echt cavaliertje in huis rond. Het was zelfs een tricolor reutje! Prachtig hondje! Jammer genoeg niet van ons.
Het cavje is van een vriendin, en na vele sms-jes hadden we toch eindelijk een datum kunnen prikken waarop ze een keertje langs kon komen. Het was wel leuk om dat cavje hier zien rond te lopen, en nu snakken we nog harder om ons eigen cavje hier te zien!!

Natuurlijk zijn we niet alleen binnen blijven ztten. We zijn achter ons huisje op de heuvel in het bos gaan wandelen. Leuk zo een wandelingetje met een cavaliertje!!

Conny en Chanel, bedankt voor jullie komst, we hebben ervan genoten!

Dit is de mooie Chanel:

Chanel

 

Groetjes
Kelly en Dieter

20:24 | Commentaren (5) | Tags: dieter, kelly, conny, chanel

02-02-09

Op bezoek in Maldegem.

Gisteren (zondag) zijn we nog een keertje op bezoek geweest bij Vera en al de cavaliertjes. Zoals altijd werden we warm onthaald!

Het was gisteren een stralende dag, en daarom zijn we met de cavaliertjes naar het bos gaan wandelen. Dat heeft natuurlijke mooie foto's opgeleverd!

3 op een rij

Caress

JaimieDiva

Jessy

over boompjes springen

toch lekker dat gras

 

Ook hebben we nu nog een mooie foto kunnen trekken van de knappe Jaimie, die hopelijk een gelukkige mama gaat worden!

knappe Jaimie

 

Is ze niet mooi? Het is dan ook een dochtertje van de knappe Jessy. Je ziet waar ze haar schoonheid vandan haalt! hihi

Groetjes
Kelly

11:18 | Commentaren (2) | Tags: jaimie, kelly