11-04-09

Onze Charly!!

Vandaag zijn wij op puppybezoek geweest bij een lieve mevrouw die ik heb leren kennen via het cavalierforum (http://www.cavalierforum.be/smf/index.php).

Haar tricolor teefje was op 1 April bevallen van 5 lieve pupjes. 1 van die pupjes is een tricolor reutje.  En deze schatjes mogen op 27 mei naar huis (mijn verjaardag).

Bij de pupjes van Vera (Colours of Wales) kon ik moeilijk verlof krijgen op het werk. Alles was volzet in juli. En bij deze pupjes kon ik wel verlof krijgen op het werk (juni is nog helemaal vrij).
Wij hebben dan maar besloten dat het tricolor reutje van Maureen's nest, onze Charly zal gaan worden!

Het was heel moeilijk om dit tegen Vera te zeggen natuurlijk. We hadden het gevoel dat we haar een beetje bedrogen hadden (nadat we gezegd hadden dat we zeker gingen wachten op het nestje van Jaimie). Maar Vera is echt een heel goed mens, en begreep onze keuze (na het al zolang moeten wachten in onzekerheid).

Maar we laten jullie wat lang wachten he... Hier is een fotootje van onze kleine schat, onze kleine Charly:

Charly01

 

En kijk wat een lief kopke:

Charly

 

En hier is een fotootje van onze Charly samen met zijn mama en mede nestgenootjes:

Allemaal samen

 

Groetjes
Kelly

 

23:06 | Commentaren (7) | Tags: kelly, charly

Commentaren

Proficiat Gefeliciteerd met jullie toekomstig nieuw huisgenootje, wat 'n schatteke!
Fijn dat Vera jullie keuze begreep.
Alvast veel geluk en plezier gewenst met Charly.
Grs, Linda

Gepost door: Linda | 12-04-09

Wij wensen jullie alvast een héél dikke proficiat !!!! 't Ziet er idd een schatje uit, nu kan 't aftellen dus echt gaan beginnen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 12-04-09

Je mag zo vaak komen kijken als je wilt hoor! Niets zo leuk dan dat! Enne..... Charly kijkt vast uit naar het moment dat zijn lieve baasjes hem komen knuffelen. (Zijn baasjes waarschijnlijk ook ;-) )

Gepost door: Maureen | 12-04-09

Hé ! Een heel dikke proficiat !! En nu aftellen naar 27 mei, wij tellen mee hoor !! Charly wordt vast en zeker weer zo een hondje dat met zijn gatteke in de boter gevallen is !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 13-04-09

Altijd schattig hé, dat word aftellen.

Gepost door: Vicky en Sammy | 13-04-09

O wat een spannende periode nu. En aftellen tot de dag dat hij naar huis mag komen, want daar kijken jullie al zo lang naar uit!

Gepost door: Milo | 14-04-09

Allee, een dikke proficiat met de geboorte van jullie kleine schat. En het zal zeker nog jullie grootste schat worden. Geniet ervan!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 14-04-09

De commentaren zijn gesloten.