27-04-09

Charly aan de brokjes

Naar wat we van Maureen vernomen hebben verkiest Charly de moedermelk van mama Floortje boven de pap die Maureen hem voorgeschoteld heeft. Kijk maar op de foto, hij kijkt echt misnoegd, zo van "wat probeer je me hier nu te verkopen".
Charly niet pap

 

Nochthans is de pap niet slecht, want nestgenootje "Roebie" geniet er met volle teugen van. Wanneer er echter puppybrokjes door heengehaald worden, is het een andere zaak. Dan heeft hij er wel zin in blijkbaar. Op de foto zijn Roebie en Charly aan het eten van deze mix.
Charly en Roebie

 

We gaan mogen oppassen met z'n kieskeurig gevalletje, hij lijkt al op het bazeke... Bazinneke zou het zo wel eens moeilijk kunnen krijgen, 2 moeilijke eters in huis...


Op vrijdag 1 mei gaan we weer op bezoek, en dan brengen we weer verse foto's mee!
Tot dan !!
Groetjes Dieter

Commentaren

Ik denk ook dat je daar het "koppigste" uit het nestje gekozen hebt ! Maar, geloof me, dat maakt het alleen maar leuker !!

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 27-04-09

Oei oei dat belooft.

Gepost door: Vicky en Sammy | 27-04-09

lap... zo een klein hondje nog en nu al een eigen willetje, dat belooft! 't Zijn wel schatjes eh!

Gepost door: Tidou | 27-04-09

Wij hadden hier ook zo'n slecht etyerke.Ons Fredje had ook nergens zin, in. Maar dat kan rap veranderen zunne!!!!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 27-04-09

Hmm van waar kennen we dat weer ? Maar 1 troost, zodra je vind wat ze graag eten later eten ze soms meer dan je zou willen :-))

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 27-04-09

Food... Het vinden wat hij graag lust zie ik geen probleem worden. We gaan toch voor de Duck natuurvoeding gaan, en het zou me ten zeerste verbazen als Charly dit niet ziet zitten... Die Duck zou heel lekker zijn (al heb ik dit alleen van horen zeggen, zelf niet geproefd hoor ;) )

Gepost door: Dieter | 27-04-09

Idd, kieskeurig..... Hij is echt kieskeurig! Heb het straks nog eens geprobeerd met alleen brinta, meneer trekt er echt zijn neus voor op. Alleen als er brokjes of Duck doorzit wil hij eten ;-)

Gepost door: Maureen | 28-04-09

De commentaren zijn gesloten.