27-04-09

Charly aan de brokjes

Naar wat we van Maureen vernomen hebben verkiest Charly de moedermelk van mama Floortje boven de pap die Maureen hem voorgeschoteld heeft. Kijk maar op de foto, hij kijkt echt misnoegd, zo van "wat probeer je me hier nu te verkopen".
Charly niet pap

 

Nochthans is de pap niet slecht, want nestgenootje "Roebie" geniet er met volle teugen van. Wanneer er echter puppybrokjes door heengehaald worden, is het een andere zaak. Dan heeft hij er wel zin in blijkbaar. Op de foto zijn Roebie en Charly aan het eten van deze mix.
Charly en Roebie

 

We gaan mogen oppassen met z'n kieskeurig gevalletje, hij lijkt al op het bazeke... Bazinneke zou het zo wel eens moeilijk kunnen krijgen, 2 moeilijke eters in huis...


Op vrijdag 1 mei gaan we weer op bezoek, en dan brengen we weer verse foto's mee!
Tot dan !!
Groetjes Dieter

20-04-09

Onze Charly

Jaajaa, onze Charly is het zwaargewicht uit de nest. Bij ons eerste bezoek was hij gewoon constant aan het eten, toen was hij nog lichter dan z'n black&tan broertje Rambo. Intussen is hij al bijna een week de zwaarste. Hij is zelfs over de kilo gegaan vandaag, en dat na 20 dagen. Het zal een fors kereltje worden hoor.
Laat ons hopen dat hij groot wordt, en niet te breed :)
En ik heb het wel op de iets grotere cavalier, laat hem dus maar lekker eten en goed groot worden !!

DSC03502klein

 

Ook hadden we al knuffels bij, die hebben we achter gelaten, en onze kleine heeft zich er ineens ingerold, ze zijn dus goedgekeurd.

DSC03588_resize

 

Groetjes Dieter

22:17 | Commentaren (6) | Tags: dieter, charly

19-04-09

Charly 2,5 week oud.

Gisteren zijn we weer met ons karretje naar Hamont-Achel gereden. En nu onze Charly ouder is dan 14 dagen mochten we hem ook eindelijk knuffelen. Ook de oogjes waren open sinds woensdag...

Dat ziet er toch al veel beter uit hoor, zo met die oogjes open :)
Hij groeit ook enorm goed... ondertussen is hij al de grootste van de nest geworden met een gewicht van maar liefst 940 gram.

Ons Charlytje gaat ook duidelijk een rakkertje worden met karakter, die weet wat hij wil... als je ziet hoe hij zijn broertje en zusjes opzij duwt om aan de tepels te kunnen voor melk... We gaan nog wat gaan meemaken denk ik...

En hier zijn dan een paar fotootjes:

Charly1

 

 Charly2

 

 Het is toch een lieverdje hè!

Groetjes
Kelly

14:05 | Commentaren (4) | Tags: kelly, foto

11-04-09

Onze Charly!!

Vandaag zijn wij op puppybezoek geweest bij een lieve mevrouw die ik heb leren kennen via het cavalierforum (http://www.cavalierforum.be/smf/index.php).

Haar tricolor teefje was op 1 April bevallen van 5 lieve pupjes. 1 van die pupjes is een tricolor reutje.  En deze schatjes mogen op 27 mei naar huis (mijn verjaardag).

Bij de pupjes van Vera (Colours of Wales) kon ik moeilijk verlof krijgen op het werk. Alles was volzet in juli. En bij deze pupjes kon ik wel verlof krijgen op het werk (juni is nog helemaal vrij).
Wij hebben dan maar besloten dat het tricolor reutje van Maureen's nest, onze Charly zal gaan worden!

Het was heel moeilijk om dit tegen Vera te zeggen natuurlijk. We hadden het gevoel dat we haar een beetje bedrogen hadden (nadat we gezegd hadden dat we zeker gingen wachten op het nestje van Jaimie). Maar Vera is echt een heel goed mens, en begreep onze keuze (na het al zolang moeten wachten in onzekerheid).

Maar we laten jullie wat lang wachten he... Hier is een fotootje van onze kleine schat, onze kleine Charly:

Charly01

 

En kijk wat een lief kopke:

Charly

 

En hier is een fotootje van onze Charly samen met zijn mama en mede nestgenootjes:

Allemaal samen

 

Groetjes
Kelly

 

23:06 | Commentaren (7) | Tags: kelly, charly

03-04-09

Jessy

Het hondje dat er eigenlijk voor ging zorgen dat wij hier ook zo'n lief cavalierke gingen rondlopen hebben, heeft jammer genoeg het tijdelijke voor het eeuwige geruild.
Okee, zware uitdrukking, maar t is wél een mooie.
Nadat ze al zo'n pech gehad heeft twee maanden geleden met haar misval, en dus geen nestje gahad heeft, is ze nu ook zelf moeten gaan, omwille van een hartaderbreuk. Nature's way, part two zeker :( ?

Chris en Vera, wij willen jullie langs deze weg ook een hart onder de riem steken. Jullie zullen altijd aan Jessy blijven denken, daar geloven we in. Maar toch, Diva is zich al aan het bewijzen en zal jullie nog mooie pupjes kunnen bezorgen hoor!!

Jessy, rust zacht lieve meid, en let goed op je vriendinnetjes (en good old Charly) van daarboven...
En als het niet te veel gevraagd is, help Jaimie met het op de wereld zetten van een lieve, brave, aanhankelijke, knuffelbare, mooie tri-color reu...
Als het niet teveel gevraagd is...


Groetjes
Kelly & Dieter

 

22:38 | Commentaren (1) | Tags: jessy, dieter, kelly