13-05-09

Wandeling

Vorige zondag zijn we in As, bij Genk gaan wandelen. We waren daar niet alleen. Meer zelfs, er waren daar zelfs een 50 tal mensen met ongeveer 30 cavaliers. Dat kan al tellen hé! Het was dan ook met een cavalier wandelclub: "In een meuteke lopen" (http://www.cavaliermeuteke.com/)

Velehonden

Met zo'n aantal mag je al met recht over een meute spreken :)
We werden 's morgens met een trein afgehaald in het station van As, en een aantal kilometer verder, na een uitleg van een gids afgezet. De meeste honden bleven heel erg rustig in de trein. Met 2 cavaliers ging het net iets minder rustig, Mica moest van zich laten horen, en dat Divko vond dat hij Mica moest helpen. Ik was hier zo geamuseerd naar aant kijken, dat ik blijkbaar vergeten ben van hier een foto van te maken, straf hé...

Trein

Van daaruit ging het te voet verder. Wandelen is leuk om te doen, maar met zo'n hoop honden rond je is het een hele andere belevenis. En cavaliers, één ras, maar toch niet twee dezelfden. Smal, breed, groot, klein, in elke kleurslag... Wat een verscheidenheid.
Op een ogenblik verpoosden we even aan een vijver. Het was een warme zondag, maar ik vond toch dat het water nog best wel koud was (te voelen aan het water dat de honden van zich af schudden). Hier viel nog zo'n verschil op: enkele cavalier durvers wilden snel een plonsje maken, en de rest bleef mooi bij het baasje zitten of staan. Vijvers, allemaal goed en wel, maar de korte broek was hier de foute keuze, getuigen de beten die de vriendelijke muggen me bezorgd hebben.

Zwemmen

Nat

De honden en baasjes hebben genoten van een stevige wandeling. Ook wij, toekomstige baasjes hebben ervan genoten, en eens onze kleine een beetje groter is, zullen we zeker meer meewandelen met deze groep.

Groetjes
Dieter

20:30 | Commentaren (4) | Tags: dieter, meuteke

Commentaren

Samen wandelen... ik weet al waarover jullie heel veel gepraat hebben. Hihi!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 13-05-09

Dat lijkt mij wel tof, zo met vele cavaliertjes wandelen. Superleuke foto's, krijg al meteen zin om mee te doen! Groetjes, Kristel.

Gepost door: Kristel | 14-05-09

hoi dieter,
Je kent mij nog wel van de wandeling was leuk he...mooi verslagje dat je hebt gemaakt doe ook nog groetjes aan kelleke en veel plezier zondag als je charlyke gaat bezoeken daaag.....

Gepost door: elleke | 14-05-09

Das altijd een leuke ervaring zo met een bende gaan wandelen, en dat heb je met alle rassen die verscheidenheid ze hebben veel trekjes hetzelfde maar soms toch nog heel uiteenlopende karakters. De onze vind het leuk om met de bus te rijden met de trein hebben we nog niet geprobeerd.

Gepost door: Vicky en Sammy | 15-05-09

De commentaren zijn gesloten.