19-05-09

Zondags' bezoekje

Zondag zijn we nog eens op bezoek geweest bij onze kleine Charly. We hadden van Maureen nog enkele foto's doorgekregen per mail, en daarop was al te zien dat onze teddybeer nen echte beer aan het worden is. Maar ja, je wil dat dan toch met je eigen ogen zien.
Het verschil tussen de kleinste uit de nest, en de grootste (onze Charly dus) bedraagt in gewicht al bijna een halve kilo. Charly weegt nu bijna 2300 gram, op 6 weken en half. Z'n kleinste zusje Roebie weegt iets meer dan 1800 gram.
Die van ons krijgt nu een keertje minder eten per dag dan z'n nestgenoten, en z'n eigen potje, zodat hij niet de portie van de broertjes en zusjes mee opschrokt. En hij vindt z'n duck héél erg lekker...

Food

 We hebben het nu ook wat makkelijker gemaakt om onze schat te herkennen (volgens Kelly was dit vooral nodig voor mij, en de eerste weken waren wel een beetje een ramp hoor => aha, dat is em - verdorie, waar is hij nu heen gekropen - welke is het nu weer)
Allee ja, eigenlijk is het halsbandje aangedaan om hem er alvast aan te wennen. Hij had er wel wat problemen mee hoor, hij heeft er lange tijd aan proberen te krabben, hoe zou je zelf  zijn wanneer je plotsklaps zoiets rond je nek krijgt...

halsbandje

 En Rambo, de papa van Charly was er ook, dus een kleine collage van Charly's ouders.

collage

 Er zijn vele en vele fototjes gemaakt, zoveel dat het moeilijk wordt een kleine selectie te maken, maar ik doe m'n best:

charly2

 charly1

charly3
 

Als de filmpjes een klein beetje gemonteerd zijn kom ik nog eens opnieuw langs hoor...

Groetjes
Dieter

19:48 | Commentaren (4) | Tags: dieter, charly

Commentaren

Hallo, een leuk blogje !!!
Wij zijn Roef & Oika ook cavkes .

Gepost door: Roef en Oika | 19-05-09

Knappe foto's ! Ik kan me voorstellen dat jij daar nu vol ongeduld zitten te wachten want 't ziet er een echt schatje uit. En tja wie vind er Duck nu niet lekker hé ? :-)

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 20-05-09

Whauw !! wat is hij gegroeid !! En wanneer mag hij nu mee naar huis ???

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 20-05-09

Mooie collage Dieter en echt knappe Cavaliertjes allemaal!

Nu nog heel even en jullie mogen Charlyke verwelkomen, alvast veel plezier samen!

Grs, Linda

Gepost door: Linda | 22-05-09

De commentaren zijn gesloten.