28-05-09

Die eerste dag

Hallo allemaal...
Gisteren was m'n eerste dag hier bij Dieter en Kelly, weg van m'n broertje, zusjes en mama... Amaai, ik mis die wel erg zenne!
Ondertussen zijn we donderdagavond, en lig ik nu rustig in m'n bench. Daarstraks was dat wel anders hoor, toen gingen de baasjes eens weg zonder me, en lieten ze me in die gevangenis achter joh! Ongelofelijk, maar weet ge wa? Ik moet da naar't schijnt leren, want da ga ik meer moeten doen... Pffft, da zie ik nie zitten zenne. Zo 's nachts als ze in hun slaapkamer zitten, okee, da zou nog wel lukken, maar als ze niet thuis zijn, neen, das erover! Dan wil ik mee!

charly1

Allee jah, we zullen eens beginnen bij het begin hé, wel we kwamen hier aan rond 9 uur 's morgens, bij een stralend zonneke.
Eerst hebben we zo'n beetje de tuin verkend, ik ben nog niet ver geweest hoor. Daarna heb ik in huis wat rondgelopen en zijn we al spelend een aantal kamers ingeraakt, ook in de gang, waar zo'n grote metalen kooi stond. Uiteindelijk blijkt dat mijn bench te zijn, mijn eigen veilige plekje, mijn huisje in huis. Allee, ze hebben daar veel namen voor, maar in vind het er nog niet zo leuk, zo alleen, maarja dat zei ik net al hé...

charly2

Ik moest ook nog m'n ontwormings productje krijgen. Dat werd met een spuit in m'n mond gespoten, maar ik vind dat eigenlijk niet zo slecht hoor... Ik heb da spuitmondje zelfs nog eens afgelekt voor't vrouwke, goe van mij é...
Voor de rest veel gespeeld en geslapen, en al direct ook in de bench geslapen.

Vannacht ook in de bench geslapen, en om 1 uur en 6 uur op de baasjes geroepen... K zat met een volle blaas, maar na de plasjes bleef ik een brok energie die niet weer de bench in wou. De eerste keer is het niet gelukt, maar na 6 ben ik er niet meer in gemoeten, hihi...

charly3

Vandaag zijn we aant spelen geweest, hebben we slaapjes gedaan in de meest bizarre posities (zoals hierboven) en zijn we 2 keer met de auto gaan rijden naar winkels toe, waar ik steeds in m'n wandelzak zat. Het in de zak gezet worden is wel best wat spannend, maar als ik er even inzit, lukt het wel hoor. Ik ben wel wat opgewonden, en niet helemaal op m'n gemak dan, maar ik houd me goed onder controle.

Nu ga ik lekker slapen, tot bij het volgende postje allemaal!! slaapwel!

Pootje
Charly

22:39 | Commentaren (2) | Tags: dieter

Commentaren

diene bench wordt nog je veilige plekje, geloof me maar. 't Is van een kenner gezegd. Ik moest ook helemaal niet van diene bench hebben, ze moesten mij erin duwen 's avonds en nu ga ik er vaak spontaan in gaan liggen omdat ik me goed voel erin.

Gepost door: Milo | 28-05-09

Ik kan alleen maar zeggen dat Milo helemaal gelijk heeft !! OOk voor mij is die bench een plekske geworden waar ik effekes kan ontsnappen aan de drukte die hier soms in huis is ! Heerlijk toch hé, die gekke wereld ontdekken !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 29-05-09

De commentaren zijn gesloten.