30-05-09

Dierenarts

Hallookes allemaal...
Gisteren zijn we voor het eerst bij de dierenarts geweest. Daar bleek alles in orde te zijn hoor, alleen dat m'n eten een beetje afgekeurd werd. De Duck zou volgens de dame niet voldoende zijn omdat dit niet speciaal voor puppies is ontwikkeld. Maar jah, vroeger was dat er ook niet hé, en ik eet m'n Duck zo graag! Vandaag zijn we in Averbode gaan wandelen bij de autoshow en iets drinken, maar de baaskes hebben geen ijsje gegeten, we gingen eigenlijk enkel om mij aan volk te gewennen.

Charlyslaapt

Voor de rest het normale spelen, eten en slapen. In mijn opvoeding kruipt blijkbaar meer tijd dan verwacht, want ik kan niet dagelijks iets komen vertellen aan jullie zoals ik gedacht had. Maar kom, tot de volgende keer hé

Pootje
Charly

22:23 | Commentaren (3)

Commentaren

Oh jee hebben ze jou ook al naar zo'n dierendokter gebracht ? Pfff dat is echt onze vriend niet hoor ! En hoezo Duck niet goed ? Hmmm daar heb ik zo m'n twijfels over want ik ken meerdere pups die tot prachthonden uitgegroeid zijn en toch ook vanaf de beginperiode Duck kregen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 30-05-09

Hmmm ... volgens onze dierenarts is Duck dé beste voeding op de markt. Het enige nadeel dat zij er aan vond, is dat als je ooit naar een andere voeding moet overschakelen (dieet) dat het dan bijzonder moeilijk wordt om ons hondjes dat te laten eten. Daarom eten wij 1 dag in week droge brokjes. En wandelen en terrassen, leuk hoor !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 31-05-09

Ik zou niet naar averbode kunnen gaan zonder daar van die lekkere ijs te eten.
Duck is niet echt puppievoeding maar is dat wel echt allemaal nodig? Vroeger was dit er allemaal niet. Ik vind duck zker een goede voeding.

Gepost door: belgian pyr | 31-05-09

De commentaren zijn gesloten.