14-06-09

School

Oei, het is al een tijdje geleden dat ik hier nog iets ben komen zeggen, ewel vrienden, ik zal eens zorgen dat jullie weer wat leesvoer hebben!!

Verleden zondag zijn we voor het eerst naar de hondenschool geweest. Maar daar zijn geen fotokes van. En maar goed ook, want daar heb ik de beest uit gehangen zenne. Zitten en liggen kan ik hier al, allee, toch als er koekjes aan te pas komen. Maar op school wou ik dat toch niet laten zien zenne, ben gene streber hé!

Vorige donderdag zijn we dan nog eens geweest en toen ging het al heel wat beter. De andere honden, zelfs die andere puppies verdorie, zijn toch groter dan mij hoor. Maar het bazinneke heeft al goed kunnen oefenen. En dat doe ik zelf ook wel graag, want dan krijg ik altijd maar lekkere koekjes. 
En als zo'n koekje uit haar zak komt, dan ben ik toch wel aandachtig naar welke richting die hand (met dat koekje) uit gaat hihi!

Charly1

En vandaag, zijn we opnieuw naar de les geweest. Maar in plaats van die kleine puppyweide, kregen wij nu een heeeeeeeeeeeeeel groot stuk om op te oefenen...
Maar daar hadden wel veel konijntjes gelopen zenne, en de bloemeks staan daar zo hoog... Zit en lig ging nog altijd niet echt goed (wat wil je als ze daar 10 meter verder met piepspeeltjes aan het spelen zijn, en ik mocht niet meedoen). Tandjes laten kijken, daar heb ik geen problemen mee... Dan kan ik lekker kort tegen bazinneke aan gaan zitten (en daar zat ik droog, want het regende hihi).

Het is wel lang zenne, zo 3 kwartier luisteren naar wat ik moet doen, goed dat bazinneke mij af en toe een paar minuutjes laat liggen.

En eens we dan eindelijk naar huis mogen, lig ik lekker languit op de achterbank in de auto (heb die dan ook HELEMAAL voor mij alleen).

Bazeke zal nog wat meer typen voor de volgende dagen, want *geeuw* ik wordt nu toch echt wel moe hoor...
En hij heeft al beloofd om donderdagavond mee te gaan naar de les, zodat er eindelijk eens foto's van mij kunnen genomen worden "in volle school-actie"

Pootje
Charly

15:10 | Commentaren (1) | Tags: dieter

Commentaren

Hey kleine knuffelbeer! Je moet wel ook op de hondenschool je kunstjes laten zien hoor! Anders denken ze dat je of een hele eigenwijze hond bent of gewoon selectief doof. Dat kan toch niet de bedoeling zijn? Ik weet zeker dat je het wel goed kan!

Groetjes en een dikke knuffel van jou mama en natuurlijk van ons!

Gepost door: Maureen | 14-06-09

De commentaren zijn gesloten.