15-06-09

Bad

Amaai,
vorige week zijn we in bad geweest... Ook een plezante ervaring zenne, en dat liet ik goed doen.
De omstandigheden waren dan ook goed geprepareerd: ik had eerst bazeke daaruit zien komen, en nadien mocht ik erin, wel met proper water é, want gelijk diene vuil was ;)
Bazeke heeft mij direct met m'n pootjes in 3 cm water gezet, en is er daarna bij ingestapt. Bazeke en bazinneke hebben me dan goed ingezeept en afgespoeld. En dat allemaal samen, als een grote familie...
Ik zie dit beter zitten dan dat ze me kammen hoor. Die kam maakt zo'n raar zacht geluid over m'n vacht, en dat handvat is zo lekker stevig om in te kauwen. Spijtig dat ze hier zeggen dat ik niet te dikwijls in bad mag, maar als ik me nu héééél vuil ga maken, zou ik er dan weer in mogen??

En vermits we alledrie bezig waren, hebben de bazekes geen fotos kunnen maken van deze belevenis, dus maar een ander fotooke van mij, waar ik me goed op gedraag (het schijnt dat ik écht héél braaf ben... als ik slaap):

Charlyslaapt

 

Pootje
Charly

08:45 | Commentaren (4) | Tags: dieter

Commentaren

Ocharme moet jij ook al in bad. Pfff wij haten dat écht zene, we vinden er écht niets leuks aan. Moest jij nadien ook onder die warmeluchtblazer zitten ?

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 15-06-09

Blijkbaar moeten alle bloghondjes hier op en tijd en stond in bad, maar... Jij gaat graag in bad? Bweikes, ikke niet hoor! Wel een keilieve foto! Pootje, Tidou.

Gepost door: Tidou | 15-06-09

Charlytje, we moeten jou dringend les komen geven zunne! Eerst eens alles goed onderspatten en wedden dat ge nie vele meer in het bad moet!!!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 15-06-09

Ik vind bad ook leuk, allée eigenlijk is het de douche. Succes nog met het schoolke hé

Gepost door: Patsy | 15-06-09

De commentaren zijn gesloten.