16-06-09

Bij Moeke

Moeke is de grootmoeder van t bazinneke, en we zijn daar vorige week naartoe geweest om mij eens te showen. Geloof het of niet, maar zowel bazeke als bazinneke waren vergeten van het fototoestel mee te nemen. Ach, in elk GSM toestel zit tegenwoordig een camera (lekker trouwens hoe zo'n GSM smaakt, als die een tijdje in dezelfde zak gezeten heeft als waar m'n koekjes zitten) Bazeke heeft al gezegd dat dat gene tweede keer gaat voorvallen, jammer toch...
Bij Moeke was het wel plezant, alleen dat ik niet los mocht op haar appartementje om alles te gaan verkennen. Aan de leiband is Moeke dan wel met mij rond gegaan, en ze heeft een leuke huisgenoot, een tsjiepke. Het zat wel in een hoge kooi, dus ik kon niet echt kennis maken.

Moeke

We zijn dan buiten ook nog een wandelingetje gaan maken, want ik moest eigenlijk plassen, maar ik durfde het toch niet hoor, in dat vreemde gras in Keerbergen. Dus heb ik alles maar goed opgehouden, en toen we weer thuis waren, heb ik een hele beek gemaakt. Jongen, dat lucht op!!
De baasjes zagen het wel heel goed aan me dat ik moest, maar niet durfde, en ze probeerden me een beetje op m'n gemak te krijgen (hehe), maar het lukte dus duidelijk niet, zelfs niet het "zoek het plekske" dat dier in de tuin zo goed werkt.
Ach, als ik groter ben bazeke, dan zal ik dat ruimschoots goedmaken en overal m'n poot heffen als we gaan wandelen, afgesproken!


Pootje
Charly

08:45 | Commentaren (3) | Tags: dieter

Commentaren

ons poteke heffe is dan ooke welles beteke privékes hé...tweevoeters doen dat ooke niet als wij staan toe te kijke he:)))
fijne dag vriendje:-)

Gepost door: prins & gizmo en chantal | 16-06-09

Wij snappen dat maar al te goed, pfff dan staat iedereen zo te kijken maar oh wee als zij naar 't toilet gaan is 't wel ineens priv è hé. Alhoewel als je groter bent is dat opeens véél minder erg hoor, ik vind het zelfs leuk om te markeren alhoewel ons baasje nu raar kijkt.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 16-06-09

Hihi, daar hebben wij gene last van zunne! Wij heffen zowat overal ons pootje!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 16-06-09

De commentaren zijn gesloten.