17-06-09

Chanel en puppy-borrel


Nog vorige week (jaja, bazeke staat heel erg achter met typen van mijn avonturen) heb ik bezoek gehad van een rasgenootje, Chanel. Ook een tri-color Cavalier reutje. Hij ging eerst heel de tuin doorkruisen en laten weten dat hij hier geweest was, en nadien gingen we wat spelen. Spelen is veel gezegd, uitdagen eigenlijk meer. Ik gromde en zette m'n speelboog om dan op hem af te lopen, en als Chanel dan volgde maakte ik me vliegensvlug uit de voeten tot onder de auto, want ik wist zeker dat hij daar niet onder zou passen. En dat lukte me een keer of 7, ondertussen dacht ik al dat ik die grote sloeber de baas was. Man, was dat even fout gedacht... Plotsklaps was hij me toch even te snel af, en heeft hij mij terecht gewezen. En hoe dan nog, in m'n poep had hij me nog nét. Pfft, toen was de lol er wel af voor mij hoor. En ik sta zo graag op een fatsoenlijke plaats in onze rangorde!

CharlyChanel

CharlyChanel2

Zaterdag, onder een stralend lentezonneke zijn een aantal vrienden van de bazekes langs geweest, amaai, dat was veel volk tegelijk in onze hof... en dan was de avond ervoor Kevin, de broer van bazinneke nog hier geweest om wat met me te spelen. Toen waren de bazekes zo hard bezig met het volk, dat ze hun foto-machien helemaal vergeten zijn, dom bazeke, dom... Ik zal ze eens wat beter moeten trainen om op de juiste momenten foto's te maken, en niet alleen als ik lig te slapen!

Das allemaal wel leuk, maar als ik moe ben, ben ik moe hoor. En een mandje buiten leggen, neen dat werkt niet, want daar ga ik principieel niet inliggen! Buiten moet ik spelen en rondhossen, niet slapen. Dus hebben de bazekes me maar in de bench gelegd, waar ik een lekker dutje gedaan heb.

Pootje
Charly

08:45 | Commentaren (0) | Tags: dieter

De commentaren zijn gesloten.