18-06-09

In de auto

Autorijden is nog zo iets vreemd...
"in den beginne", zat ik in de auto in een soortement van mandje. Daar ben ik nogal snel uitgegroeid (en maar goed ook, want ik had een rot-hekel aan dat ding, ik zou het veel liever opgegeten hebben!) met als gevolg dat ik nu aan de voeten van het bazinneke lig als bazeke rijdt. In de meeste gevallen is dat OK, maar wanneer bazeke niet meegaat, en ik alleen weg ben met het bazinneke geeft dat volgens haar wel problemen.

In dat mandje wil ik niet meer, dus moest ik van't bazinneke in een gareeltje en dan aan zo'n ding om in de gordel te klikken. Lap zeg, daar zat ik dan, op de achterbank in een gareel zonder weg te kunnen. Maar niet voor lang, na nog geen 500 meter gereden te hebben was ik, de grote Houdini-Charly al uit dat gareeltje "ontsnapt", en dan ben ik maar op de passagierszetel gaan zitten. Toen zag ik dat het goed was.

Ik wel, maar bazinneke nog nie content zeg... Dus ik heb zo "maar" 2 ritten mogen zitten, naar de hondenschool en terug naar huis.
Iedereen aan wie we dit vertellen zegt nu dat ik gewonnen ben, iemand enig idee wat ze hiermee bedoelen??

We hebben het nu op nog een andere manier geprobeert, en dat lijkt een goed compromis te zijn. Nu houd ik m'n normale halsbandje aan, en dat wordt aan dat gordel-ding vast geklikt. Het is nu op lengte dat ik de hele achterbank kan gebruiken (t is nu wel vanachter, maar kom, lekker ruim is ook niet slecht...)
Alleen jammer voor het bazinneke dat het dekentje nét iets smaller is dan de achterbank.

Auto

Pootje
Charly

08:45 | Commentaren (0) | Tags: dieter

De commentaren zijn gesloten.