19-06-09

Bench

In mijn bench ben ik het nu wel helemaal gewoon hoor, ik heb er nooit problemen over gemaakt, maar ik voel me er koning te rijk! (en maar goed ook met zo'n naam hé)

Charlybench

Ik lig er languit, en mag er spelen met m'n knuffels (die ik tussen ons gezegd en gezwegen toch al eens een keertje durf te berijden). Stinkie ligt daar ook bij me, dat is de grote veelkleurige beer, die een zeker 2 weken samen met ons in de nest gelegen heeft. Baasjes vinden dat m'n knuffel stinkt, en noemen hem dus maar stinkie, maar het is m'n grote vriend, waar ik nog steeds graag mee rondzeul ook.

CharlyStinkie


Pootje
Charly

08:45 | Commentaren (3) | Tags: dieter

Commentaren

Benchskes zijn toffe plekjes, zeker als je zoals ik een druk zusje hebt ! Dan is mijn bench de enige plaats waar ik mij kan "terugtrekken" en genieten van een momentje rust !! Enneuh ... zeg maar tegen je baasje dat speeltjes moeten stinken, anders zijn het geen toffe speeltjes !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 19-06-09

Puff... als ik nog klein was had ik ook een bench. Vond dat helemaal niet leuk. Want als ik erin moest, wilde dat zeggen dat vrouwtje en baasje weg waren en blijf niet graag alleen!!!!
Pootje, Tidou

Gepost door: Tidou | 19-06-09

Hey Knuffelbeer Ik vind het reuze gezellig dat je morgen weer lekker op bezoek komt! Ik kan niet wachten.....
Kan je weer fijn je mama plagen :-) en knuffelen met mij!

Gepost door: Maureen | 19-06-09

De commentaren zijn gesloten.