04-07-09

Stilte

Het is zo warm geweest tot nu toe dat ik niet veel zin heb gehad om baasje iets te laten schrijven. Maar er is toch weer heel wat gebeurt de voorbije week hoor, dat kan je wel zien aan de vorige 4 postjes die ik hem net al heb voorgezegd (maar hij luistert niet altijd even goed - net zoals ik) Vergeet dus niet even naar beneden te gaan en te beginnen bij het begin(In het zwembad) . Daarna mag je hier verder lezen :)


Deze week is de eerste werkweek geweest voor baasje én bazinneke. Tot vorige week was er altijd wel één van de 2 die niet moest werken gaan. Deze week had bazinneke dan de vroege, en het baasje, die werkt dan van 8 tot 16u30 (in theorie, want die kan ook veel later thuiskomen dan heb ik gemerkt)

Stilte1

Over dat alleen zitten vanaf iets voor 8, de ene keer ging ik wat liever de bench in dan de andere keer, maar moeilijk doen erover, neen dat doe ik niet. Ik krijg dan een lekkere mais-achtig kluifje en een piep-ding waar ik alleen mee mag spelen wanneer ze werken zijn. Op maandag stond ik echt te springen om de bench uit te mogen toen bazinneke thuiskwam, ik had haar zo hard gemist, want ik vergat zelfs een plasje te doen, zo druk had ik het met haar te begroeten! Dus werd ik er door haar maar even aan herinnerd, en jah dat luchtte toch op. En nadien, ging ik gewoon werder met de begroeting. Bazeke gaf ik die avond nét iets minder aandacht. Een dag later deed hij verdorie weer hetzelfde, en toen ging ik minder makkelijk weer de bench in, en verwachtte ik al dat het lang ging duren, want toen bazinneke thuis kwam bleef ik een pak rustiger. En de rest van de week verliep als een trein.

Stilte2


De bazekes zijn nu alleen niet zeker of het altijd zo vlot gaat gaan, ofdat de temperatuur er voor iets tussenzit dat ik dit zo makkelijk laat doen. Dat brengt ons op het volgende punt... De hitte!!
Sjeezes, das dus niet te doen hé, hijgen hijgen en nog eens hijgen als is 5 minuten door de zon gelopen heb, of even heb liggen zonnebaden, dan zoek ik zo de schaduw weer op.

Stilte3

De bazekes zijn aant denken om me een matje cadeau te doen van het type wat je kan vinden op "http://www.bodycooler.nl" waarop het altijd fris maar toch droog is. Zijn er vriendjes van mij die zoiets hebben? Is het leuk om daarop te gaan liggen? Want op een natte mat ga ik niet graag liggen (enkel wanneer de kleur eraf komt).

Stilte4


Pootje
Charly

10:05 | Commentaren (2) | Tags: dieter

Commentaren

Heykes Laika en Chesko hebben zo'n matjes en een koelband ook. Op internet lees je veel verschillende meningen erover waardoor vrouwtje het ook nog niet kocht ...

Gepost door: milo | 06-07-09

Pfff die mat vinden wij maar niets :-( Vrouwtje wil ze al verkopen omdat wij er geen seconde op liggen. De koelhalsband is dan weer supertof !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 06-07-09

De commentaren zijn gesloten.