14-07-09

Overdonderende wandeling...

Zondag 5 juli zijn we gaan wandelen in Averbode. En we waren daar niet alleen zenne! Bazinneke had niet beter gevonden dan nog een paar menskes uit te nodigen die een paar cavjes hebben... En toen die er allemaal aankwamen wist ik niet goed wat te doen zenne... Die liepen zo allemaal door elkaar en wilden allemaal aan mij snuffelen en goeiedag zeggen... Maar ik was toch een beetje bang zenne, toen die allemaal op mij af kwamen... Pfff...

Na die overdonderende kennismaking zijn we een wandelingetje gaan doen, en kon ik 1 voor 1 alle cavjes een beetje besnuffelen...
En zo heb ik dan rustig Max, Boy (de cavjes van Christiane), Gio, Yari, Milan, Gucci, Belle en Quincy (de cavjes van Conny) kunnen leren kennen.

Aan het einde van de wandeling zijn de baasjes en bazinnekes een ijsje gaan eten (wat had je gedacht, we waren dus wel in Averbode e).

De ijsjes waren heel lekker, of dat vonden de baasjes en bazinneks toch... Zelf heb ik niet mogen proeven...

Dan nog een terraske meepikken, zodat wij hondjes rustig konden uitrusten. En dan naar huis, snel mijn benchke in want ik was helemaal uitgeput van al die nieuwe cavjes en die wandeling, Pfff... Vermoeiend zenne!

IMG_0051Klein

  

IMG_0055Klein

 

 IMG_0059Klein

 

Pootjes en lekjes
Charly

22:00 | Commentaren (4) | Tags: averbode, kelly

Commentaren

Leuk zeg, zo wandelen met al die cavjes!

Gepost door: Tibo | 14-07-09

Amaai seg wat ben jij gegroeid !! Zo in 't middelpunt van de belanstelling staan, da's tof hé !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 15-07-09

Altijd leuk zo met vriendjes op stap.

Gepost door: Vicky en Sammy | 15-07-09

Wauw dat zag er weer supertof uit ! Pfff ik wil of ook is met allemaal shih tzu's gaan wandelen of anders hmmm ga ik maar studeren om een caveliertje te worden zeker :-)

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 15-07-09

De commentaren zijn gesloten.