16-07-09

Speelgoed "aanpassen"

Hallo allemaal,
ik heb een nieuwe hobby gevonden. Dat is: in een zo kort mogelijke tijd speelgoed aanpassen, zodat het in niets meer lijkt wat het origineel ook was!
Dit lukt me vrij aardig, al zeg ik het zelf.

Speelgoed

Speelgoed2

Gisteren heb ik m'n tanden ook eens in de schoenen van het baasje gezet, met succes mag ik wel zeggen. Het lipje om de schoen aan te trekken ziet er nu veel sportiever uit vind ik. Baasje dacht daar anders over, maar kom: smaken verschillen hé. En ach, hij mag niet klagen, ik had ook heel de schoen een opknapbeurt kunnen geven, hihi...
En waarom die schoen? Ik had teveel tijd alleen in de tuin, en de deur van de garage stond open (speciaal voor mij, dat ik even in de frissere garage kan gaan liggen), en toevallig staan in die garage de schoenen in een open kastje... Baasje was wel de hele dag thuis, maar zat op het dak en in de voortuin te spelen, maar daar kan ik niet bij.
Baasje zegt wel dat ik me goed heb gedragen. Tof hé, schoen kapot, en toch nog goed gedragen. Hij zei iets van: het had erger kunnen zijn. Jammer genoeg heeft hij niet gezegd wat hij bedoelde, want dan wist ik alvast wat ik volgende keer zou gaan proberen ;)

Pootje
Charly

11:31 | Commentaren (3) | Tags: dieter

Commentaren

Hihi jij deugniet! Die schoenen zijn toch altijd leuker om eens in te kanbbelen dan dat speelgoed he.
Pootje Tibo

Gepost door: Tibo | 16-07-09

Hey Charly, hier ook zo'n kleine duvel die alles mooier en makkelijker hanteerbaar probeert te maken. De ogen van een knuffel waar dienen die eigenlijk voor? Nergens toch? Dan kun je ze beter verwijderen! Enne schoenen van het baasje, ik pak meestal de schoenen die hij niet veel aandoet, dat moet toch niet zo erg zijn? Ik snap dan niet dat hij mij rode duivel noemt! Als ik gaten graaf zodat hij er plantjes neer kan zetten is het ook niet goed! Zou ik het dan toch op de verkeerde plaats doen? Mensen..... ik begrijp er niks van!

Gepost door: Maureen | 16-07-09

Oh super zo'n spelletje, hmmm moet ik ook eens proberen om zoies te doen. Alhoewel na mijn hulp van gisteren zijn ze nog een beetje altijd kwaad op mij.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 16-07-09

De commentaren zijn gesloten.