20-08-09

Dagje zee - Deel I - in't water

Vorige zaterdag zijn we voor het eerst naar de zee geweest. Gewoon een dagje op en af, maar niet met onze eigen auto. Het was met de camionette van Dieter"s papa. Hij was samen met nog 5 anderen van de fietsclub naar zee gereden en hun fietsen moesten weer thuis geraken. Op die manier konden ze makkelijker de trein naar huis nemen hé...
Zee1_3

Ze hadden Middelkerke als eindbestemming uitgekozen, en daar mogen hondjes op 2 stukken strand ronddollen, en zelfs vrij rondlopen. Ikke nie zenne, ik moest aan de lijn blijven!
Maar ik heb genoten van m'n eerste kennismaking met de zee, in het warme water met m'n pootjes was een heerlijke afkoeling, want we hadden eerst al een hele tijd gewandeld, ik viel bijna om van de slaap. Maar toen ik in het zand mocht gaan lopen naar het water toe was ik alsherboren.
Zee1_2


Toen we weer uit het water kwamen heb ik me eens goed door het zand gedraaid, man dat was gewoon zalig!!!

Zee1_1

Bazekes, niet te lang wachten met opnieuw naar de zee te gaan hoor!

Pootje
Charly

08:15 | Commentaren (5) | Tags: dieter

Commentaren

Hé wij gaan ook altijd naar Middelkerke, waar de hondjes op het strand mogen. Het is daar super leuk he! Wij gaan daar redelijk veel omdat bazinnekes ouders daar een caravan hebben niet ver ervan. Wie weet komen we elkaar daar eens tegen :D
Pootje Tibo

Gepost door: Eline en Tibo | 20-08-09

de zee is super, maar ja, wij wonen er ook niet zover van als jij hé

Gepost door: Milo | 20-08-09

Dat zag er reuzeleuk uit.

Gepost door: CavaliersLokeren, de 3 Lokerse meiden. | 20-08-09

leuke foto's lekkere natte hond!
Ge bent er echt veel mee bezig zoals ge gezegt had maar hier wordt da dus héél duidelijk!
groetjes

Gepost door: Steffi | 21-08-09

Wij moeten dringend ons baasje en vrouwke overhalen om daar te gaan wandelen. In de zomer gaan wij gewoon niet naar het strand omdat zij denken dat we niet mogen op het strand lopen. Eens zien welke uitvlucht ze nu verzinnen.

Gepost door: Fredje en Dolfke | 21-08-09

De commentaren zijn gesloten.