22-08-09

Dagje zee - Deel II - vriendje maken

We zijn gaan eten in De Zeebries, kort aan het casino op de dijk van Middelkerke. Daar mocht ik ook mee binnen gaan zitten, onder tafel, maar allee, t is een begin. De bazekes hebben me verteld dat het daar heel lekker was, maar denkt ge nu dat ze me iets laten proeven? Ja tarara... Ze hebben zelfs niets per ongeluk op de grond laten vallen, zucht...
Ik heb me wel bezig gehouden hoor, een groot deel van de tijd heb ik me rustig gehouden, maar er zat een Shi Tzu pup van 3 maanden in een wandelwagentje vlak langs ons, en eens die wakker was, hebben we wel moeite gedaan om met elkaar te kunnen spelen hoor. En das ook een beetje gelukt.
Zee2_1


Zee2_2

We waren pas tegen half 1 aan de zee, maar voor zeven uur zaten we alweer in de auto richting huis. Ik lag nog maar net in de auto en was al in dromenland, zo heb ik blijkbaar een stoot van de bazekes gemist, maar ze willen me niet vertellen wat er gebeurd is. Jammer, maar als ik erachter kom, beloof ik dat ik het jullie laat weten!!!

Pootje
Charly

08:00 | Commentaren (3) | Tags: dieter

Commentaren

Wauwwwwwwwwwwwww met zo'n superpupje wilden wij ook wel spelen hoor ! En hela wat een schande dat ze zelfs niets lekkers lieten vallen. Pfff alle tweevoeters zijn even gierig volgens mij !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 22-08-09

Hoe bedoel je ??? Stoten van baasjes moeten, da's zelfs gewoon verplicht, om die op onze blogjes wereldwijdbekend te maken hoor !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 22-08-09

Als 't bazeke A zegt dan moet hij ook B zeggen zunne. Dus die stoten moeten ze maar héél vlug aan jou vertellen. Vergeet ons dan niet hé, Charlietje!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 24-08-09

De commentaren zijn gesloten.