26-08-09

Dagje zee - Deel IV - bad in

Toen we die zaterdag laat thuis kwamen en ik eindelijk m'n Duck gekregen had, ben ik nog in bad gestoken ook nog. Het was maar een uurtje later als anders, en ik had goed geslapen in de auto, maar toch: het grommelde, en het was niet ikke, maar m'n maag (alhoewel, dat ben ik ook hehe).
Deze keer zijn er wel beelden van, en ik heb geen zwarte balkskes moeten laten tekenen door het bazeke.
Zee4_1

Zee4_2


Ik heb het maar goed laten doen, was toch nog moe, en het was bijna slaaptijd. Het had dus totaal geen zin om wakker te worden.
Nadien hebben ze me in een lekker warme handdoek gerold en heb ik nog een tijdje op de zetel gelegen om verder te drogen, want de haardroger deed het niet zo goed.
Zee4_3

Pootje
Charly

08:30 | Commentaren (3) | Tags: dieter

Commentaren

Ach ventje stoppen ze jou ook al in bad? Wij hebben echt medelijden met jou! Als het vrouwke dat bij ons wil doen verstoppen we ons overal in de hoop dat ze ons niet kan vinden :-0
Meestal ontkomen we er niet aan! Soms heel soms lukt het......
Wij vinden het in ieder geval niet fijn!

Knuffels van Woezel, Dotje, Lizzy en mama Floortje

Gepost door: Maureen | 26-08-09

Pfff jou baasje is al even erg als het onze ! Wij mogen ook dagenlang spelen en dan vinden ze het nog nodig om ons in bad te steken. Hebben we zo netjes gespaard om die lekkere zeelucht te krijgen en verpesten zij het op 1,2,3 voor ons. Wij haten dat in elk geval serieus zene.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 27-08-09

Maar voor die dikke knuffelsessie na het badje, heb je het er toch voor over hé !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 30-08-09

De commentaren zijn gesloten.