08-09-09

Auw auw auw...

Baasje heeft weer een fotoke van me gemaakt terwijl ik het liever niet had, terwijl ik zo veel pijn moest lijden, terwijl ik zo aan't kermen was van de zeer...
Ik maar eens hoe triest de blik in m'n ogen was...
IMG_0542

Jaja, dat gebeurt wel meer hoor, de enorme pijn! Niet te geloven... Van de ene moment op de andere kan ik mijn speeltjes niet meer deftig vastnemen want dan doen mijn tandjes pijn... auw auw auw...
Gelukkig mag ik dan bij bazinneke gaan liggen, dat verzacht toch een beetje. En bazinneke zegt dat het helemaal normaal is. Normaal?...
Pijn hebben kan toch niet normaal zijn! Pfff...
Kijk hier maar eens, normaal gezien moet deze hoektand van boven naar beneden groeien, niet van rechts naar links geparkeerd staan.
IMG_0541

Ik ben een grote jongen aan het worden, zegt ze dan. Ik krijg mijn volwassen tandjes, en dus moeten die kleine puppytandjes eruit.
Natuurlijk wil bazinneke al mijn tandjes bijhouden die ik verlies, en zit die constant in mijn mond te kijken of er weer geen tandje los staat. En soms helpt ze een handje om de tand uit te laten vallen (als ze zegt "Die wil ik", amaai, dan moet ik oppassen zenne!)
IMG_0547

Ze heeft er toch al enkele kunnen pakken, Kijk maar:
IMG_0596

En niet vertellen aan de bazekes, maar er staat er weer eentje los...

Pootje
Charly

08:45 | Commentaren (2) | Tags: dieter

Commentaren

Ja die tandjes dat kan zeer doen he. Waw al die tandjes, mijn bazinneke heeft er maar eentje gevonden, zo'n kleintje. En mijn hoektand die ligt bij de da want die heeft hij er moeten uittrekken. Nog veel sterkte met het wisselen!
Pootje Tibo

Gepost door: Eline en Tibo | 08-09-09

Hier hebben we maar een melktandje en dan nog onze Mogli, maar ja we hebben dan ook gewoonlijk hondjes die al voorbij die wissel zijn.

Gepost door: Vicky en Sammy | 09-09-09

De commentaren zijn gesloten.