07-10-09

Wandelen

Sorry hoor, maar ik ben er gisteren niet meer geraakt. Ik was nog te moe van het weekendje weg. Ik raakte gisteren zelfs niet eens wakker vooralleer het bazeke moest gaan werken. Ben bijna al slapend buiten gesukkeld, heb daarna heel rustig gegeten en verder geslapen tot het tijd was om in de bench te kruipen als het bazeke vertrok. Heu, ik heb daar dan maar verder geslapen he.
Maar vandaag ben ik er weer helemaal bovenop, één brok energie gewoon.
Maar terug naar het wandelen: het was heel erg leuk, en ik heb nog nooit zoveel gewandeld als dit weekend. Bazekes zeggen dat ik dat gewoon mag worden, en dat ik goed mee kan wandelen.

Als je in molenheide verblijft, en een beetje wandelt, dan is het wildpark een must om te doen. Hier zitten vanalle beestjes in, van hertjes over everzwijnen tot moeflon schapen. Ook emoes, kippen en geiten lopen er rond.
Allemaal vreemde beesten die ik nog nooit gezien had, en die me toch wat schrikkerig maakten.

Samen

Alleen bij de kleintjes van de everzwijnen liet ik me horen, die waren maar net zo groot als ik zelf, dus daar durf ik het wel tegen opnemen. Goed dat de draad ertussen stond, of de bazekes hadden van mij wild op hun bord gekregen.

Kleintjes

Pootje
Charly

21:23 | Commentaren (0) | Tags: dieter

De commentaren zijn gesloten.