22-10-09

Kiekeboe

Hallo!!
Boe

 

Pootje
Charly

08:01 | Commentaren (8) | Tags: dieter

20-10-09

Voor de venster

Buiten is het ook interessant hoor, al het verkeer dat doorkomt, al de fietsers en wandelaars die passeren. Als ik niets anders te doen heb, zit ik daar een tijdje naar te kijken.
Kijken1

Tegenwoordig ben ik groot genoeg, en zie ik ook alles als ik gewoon op m'n matteke lig. De bazekes moeten dan wel helpen om het gordijn open te schuiven.
Kijken2

Soms ook eens een blaf-concertje geven, alles erop en eraan hé. Soms komt dat dan omdat de buurkat in onze voortuin zit, en die wil nooit met me spelen.
Kijken3

Pootje
Charly

08:00 | Commentaren (4) | Tags: dieter

18-10-09

Speelgoed

Weet je wat ook wel leuk speelgoed is? Een ballon!
Allee, gene gewone ballon, want die doen BANG als ik daar m'n tandjes te fel inzet. Maar bazinneke heeft van haar mama een aantal klein ballonnekes gekregen in de vorm van een ventje. De rubber van deze dingen is ook zwaarder, dus kan langer weerstaan aan m'n tanden...
Ballon1

Ballon2

Pootje
Charly

08:00 | Commentaren (3) | Tags: dieter

16-10-09

Onder de kast


Spelen doe ik graag, ook binnen. Alleen is daar net iets minder plaats als buiten.
Soms komt er dus al wel eens iets onder de kast terecht. Allee jah, soms gooien de bazekes de speelgoedjes er ook zelf onder zenne.
Dan moet ik hen natuurlijk wel duidelijk maken dat ze me moeten helpen.
Kast1

Kast2

Gevonden!!
Kast3

Pootje
Charly

08:00 | Commentaren (3) | Tags: dieter

14-10-09

Voor de TV

TV kijken is niet een van m'n favoriete bezigheden, maar als er beestjes op TV te zien zijn, dan ben ik een en al aandacht. Als die beestjes zich dan nog eens laten horen, dan kan ik het niet laten, dan moet ik reageren hoor.
TV

Pootje
Charly

08:01 | Commentaren (3) | Tags: dieter

11-10-09

Nadenken

Bazinneke heeft iets nieuw gekocht (dat op zich is geen nieuws hoor, want dat gebeurt elke week wel eens).
Het is een spelleke om mij te laten nadenken. En ik vind het nog leuk ook!!

Spelletje1

Spelletje2

Pootje
Charly

12:29 | Commentaren (4) | Tags: dieter

09-10-09

Terug naar huis

Bazekes waren aan't inpakken, en dat zag ik niet zo zitten hoor. Ik wou vooral niet dat ze zouden vertrekken zonder me mee te nemen, want bazeke verdween maar constant naar de auto, en ik mocht niet mee naar buiten...
Maar gelukkig hebben ze me wel weer mee genomen naar huis, want anders kon ik dit niet meer aan jullie doorvertellen hé.

Laatmenietachter


Pootje
Charly

08:00 | Commentaren (1) | Tags: dieter

07-10-09

Wandelen

Sorry hoor, maar ik ben er gisteren niet meer geraakt. Ik was nog te moe van het weekendje weg. Ik raakte gisteren zelfs niet eens wakker vooralleer het bazeke moest gaan werken. Ben bijna al slapend buiten gesukkeld, heb daarna heel rustig gegeten en verder geslapen tot het tijd was om in de bench te kruipen als het bazeke vertrok. Heu, ik heb daar dan maar verder geslapen he.
Maar vandaag ben ik er weer helemaal bovenop, één brok energie gewoon.
Maar terug naar het wandelen: het was heel erg leuk, en ik heb nog nooit zoveel gewandeld als dit weekend. Bazekes zeggen dat ik dat gewoon mag worden, en dat ik goed mee kan wandelen.

Als je in molenheide verblijft, en een beetje wandelt, dan is het wildpark een must om te doen. Hier zitten vanalle beestjes in, van hertjes over everzwijnen tot moeflon schapen. Ook emoes, kippen en geiten lopen er rond.
Allemaal vreemde beesten die ik nog nooit gezien had, en die me toch wat schrikkerig maakten.

Samen

Alleen bij de kleintjes van de everzwijnen liet ik me horen, die waren maar net zo groot als ik zelf, dus daar durf ik het wel tegen opnemen. Goed dat de draad ertussen stond, of de bazekes hadden van mij wild op hun bord gekregen.

Kleintjes

Pootje
Charly

21:23 | Commentaren (0) | Tags: dieter

05-10-09

Weekendje weg

Hoi hoi, wij zijn een weekendje weg geweest.
We zijn van vrijdag tot zondag in Molenheide geweest, samen met de familie van het bazinneke.

Molenheide1

Voor het vertrek hebben ze wel moeten doorgeven dat ik mee ging gaan, want niet in alle huisjes mogen hondjes binnen. Jammer genoeg moest ik wel altijd aangelijnd blijven. Alleen in ons eigen huisje kon ik los rondtrippelen. Trippelen is hier letterlijk te nemen, want mijn pootjes hadden weinig grip, en je hoorde me door heel het huisje heen als ik rondliep.
Bazekes hadden m'n bench meegenomen om in te slapen, en om me in te laten als ze gingen zwemmen, want in het hoofdgebouw mogen geen hondjes binnen. Ik heb ze gelukkig niet dikwijls zien vertrekken, want ze zijn maar 1 keer gaan zwemmen, en voor de rest niet in dat gebouw geweest. Maar dat vonden de baasjes niet logisch hoor...

Molenheide2


Het begint saai te worden, maar opnieuw hebben we heel veel geluk gehad met het weer. De weermensen gaven naar het schijnt veel regen voor zaterdag, maar wij hebben niets gezien hoor! Ideaal wandelweer was het.
Morgen wat meer over het wandelen hoor...

 

Tot morgen
Pootje
Charly

22:31 | Commentaren (2) | Tags: dieter