11-07-10

Reunie

Maureen, het bazinneke van m'n mama heeft een reunie georganiseerd voor alle pupjes voor alle nestjes die m'n mama en haar huisgenootjes al hebben voortgebracht.
Ik heb daar lekker gespeeld, maar heb me ook willen laten gelden. Ik vind namelijk van mezelf dat ik de baas ben, en geen enkel ander reutje, en als ze proberen om dat in twijfel te trekken, zal ik niet nalaten om me eens op een andere manier te laten zien dan waarop je me anders op foto's ziet.
Jammer genoeg hebben we van die dag niet één foto gemaakt, want ik heb fijn met m'n mama gespeeld, zelfs mijn papa was ook daar. Mijn zusje Sprokkel en ik hebben ook wat afgelopen. Die zus van mij is net iets meer dan half zo groot als ik, maar weegt minder dan de helft van mij.

Spijtig, het hadden leuke familiekiekjes geweest, maar bazinneke moest mij te hard in't oog houden, zodat ik niet teveel ruzie zocht, en bazeke had last van de warmte: hoofdpijn de hele namiddag, en die was dus niet helemaal bij de les.
Resultaat: bazeke z'n foto toestel is de hele tijd niet uit de handtas van het vrouwke geweest.

Dank u wel Maureen dat we bij jou de tuin nog eens mochten komen onveilig maken met z'n allen! Ik spreek uit naam van alle Cavjes denk ik als ik zeg dat ik het reuzeleuk vond!!!
Tot volgend jaar?

Pootje
Charly

09:00 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.