31-07-10

Landal Lac l'Eau d'Heure hertje

 

Op het park was ook een klein kinderhofje te vinden met geitjes en kippen. Maar ook met een hertje, zoiets had ik nog nooit gezien, zo een gevlekt "Bambike" zoals de bazekes het noemden.En dat moest ik dan toch van kortbij gaan bestuderen. En weet ge, da beest zelf, had eigenlijk geen bang van mij. We hebben zelfs samen gespeeld, wel met een draad ertussen, maar het was wel keitof.

 

_07a.jpg

 

 

 

_07b.jpg

 

 

 

Pootje

Charly

 

08:20 | Commentaren (1) | Tags: dieter

27-07-10

Landal Lac l'Eau d'Heure ons huizeke

 

Daar in dat park hadden we een veel leuker, moderner huisje als dat we in Vennebos hadden enkele maanden voordien.

Veel ruimer, zo ruim zelfs dat ik mijn eigen kamer had! De bazekes hadden zelfs een afwasmachine die voor hun het zware werk deed hihi.

 

_06a.jpg

 

_06b.jpg

 

 

 

Maar zeker zo belangrijk, deze keer hadden ze er wél aan gedacht om mijn "pin" mee te nemen. Dat is een ijzeren pin die in de grond gedraaid kan worden, waaraan dan een leiband gehangen kan worden. Zo kon ik tenminste buiten een beetje spelen als ze op het terras zaten.

 

_06c.jpg

 

 

Pootje

Charly

 

08:45 | Commentaren (0) | Tags: dieter

24-07-10

Landal Lac l'Eau d'Heure verblijf

 

Zo rond de periode dat ik jaar in huis was bij de baasjes zijn we een midweek naar Landal park geweest. Dat is intussen nu ook alweer bijna 2 maanden geleden hoor.

We hebben daar veel gewandeld rond het mooie meer.

 

_05a.jpg

 

_05b.jpg

We hebben beestjes gezien, maar ook veel surfers en de stuwdam.

 

_05c.jpg

Soms zijn we tijdens een wandeling gewoon even gaan genieten van het mooie weer, en dan legde ik me er maar even bij. Maar ik bleef wel alert naar alles wat bewoog

 

_05d.jpg

De laatste dag zijn we aan de andere kant van het stuwmeer gaan wandelen, en daar is het ook heel erg mooi, dat deel van het meer wordt gebruikt voor gemotoriseerde watersporten

 

_05e.jpg

En iets wat ik niet mag vergeten te zeggen: in dat park ligt een groot luchtkussen, waarop het bazeke zijnen 2de jeugd beleefde. Jammer genoeg is dat niet op de gevoelige plaat vastgelegd, maar zo kan je je toch een beeld vormen waarover ik het heb, en wat je had kunnen gezien hebben:

 

_05f.jpg

 

Pootje

Charly

 

14:51 | Commentaren (0) | Tags: dieter

17-07-10

Ijs

Vrouwke had toen het zo warm was nog een verassing voor me. Een activia ijsje... Baasje mag dit niet weten, maar soms mag ik vrouwke haar activia potteke uitlikken.
Nu heeft ze een volledig potteke in een schoteltje gegoten en gemengd met wat water. Die combinatie ging dan de diepvriezer in. Jongens, daar heb ik van genoten sie!
_04a

Het bazeke maakt daar zovel werk niet van, die neemt gewoon een ijsblokje uit de diepvriezer, en dat lek (en knabbel) ik ook rustig op. Ah ja, want als ik dat te snel zou doen, krijg ik misschien een "brain-freeze". Alleen, wat is dat eigenlijk, ik weet echt niet waar ze het over hebben als ze daarover spreken...

Pootje
Charly

08:30 | Commentaren (1)

15-07-10

Terug zoals vroeger

Amaai seg...
Bazeke heeft nogal mogen zweten de voorbije 2 dagen om ons blogje weer te maken zoals het voor het weekend was. Dat was niet simpel hoor.

Maar ik heb het mogen nakijken...

nieuwblog1.jpg
En als ik dit zo zie, heb ik toch de indruk dat het hu weer in orde is hoor.
Nu zijn we weer klaar om verder te bloggen. Jullie ook??
nieuwblog2.jpg
Pootje
Charly

21:35 | Commentaren (3) | Tags: dieter

11-07-10

Reunie

Maureen, het bazinneke van m'n mama heeft een reunie georganiseerd voor alle pupjes voor alle nestjes die m'n mama en haar huisgenootjes al hebben voortgebracht.
Ik heb daar lekker gespeeld, maar heb me ook willen laten gelden. Ik vind namelijk van mezelf dat ik de baas ben, en geen enkel ander reutje, en als ze proberen om dat in twijfel te trekken, zal ik niet nalaten om me eens op een andere manier te laten zien dan waarop je me anders op foto's ziet.
Jammer genoeg hebben we van die dag niet één foto gemaakt, want ik heb fijn met m'n mama gespeeld, zelfs mijn papa was ook daar. Mijn zusje Sprokkel en ik hebben ook wat afgelopen. Die zus van mij is net iets meer dan half zo groot als ik, maar weegt minder dan de helft van mij.

Spijtig, het hadden leuke familiekiekjes geweest, maar bazinneke moest mij te hard in't oog houden, zodat ik niet teveel ruzie zocht, en bazeke had last van de warmte: hoofdpijn de hele namiddag, en die was dus niet helemaal bij de les.
Resultaat: bazeke z'n foto toestel is de hele tijd niet uit de handtas van het vrouwke geweest.

Dank u wel Maureen dat we bij jou de tuin nog eens mochten komen onveilig maken met z'n allen! Ik spreek uit naam van alle Cavjes denk ik als ik zeg dat ik het reuzeleuk vond!!!
Tot volgend jaar?

Pootje
Charly

09:00 | Commentaren (0)

07-07-10

Zwembad opzetten

Intussen is dit al meer dan anderhalve maand geleden, maar het zwembad werd dus weer opgezet. De bazekes hebben er intussen al veel van genoten,

maar ook mijn mini plonsbadje is weer van de partij, want ik ben niet zo voor die grote blauwe waterbak.
_02a

_02a1

Maar van in dat baddeke te plonsen wordt ik wel nat hoor, en daar kan ik niet goed tegen. Dus probeer ik alles maar droog te rennen hé.
_02b

Hoewel, ik kan er niet tegen als m'n oren te nat zijn. Dus dan ga ik mezelf nog maar eens droogwrijven over de handdoek. Soms krijg ik daarbij ook hulp van het bazeke of het bazinneke.
_02c

Weet je wat ook wel leuk is? In dat badje worden grote keien gegooid, die haal ik er dan gezwind weer uit, keer na keer, opnieuw en opnieuw.
_02d


Pootje
Charly

08:45 | Commentaren (4) | Tags: dieter

03-07-10

Heet

Amaai zeg, ik weet dat het alweer lang geleden is dat hier iets nieuw is verschenen, maar het was te warm, en te leuk buiten om tijd te maken om tegen jullie iets te komen zeggen. Sorry daarvoor *likje*.
Vandaag hebben we een beetje afkoeling, nog maar 26 graden, terwijl het de voorbije dagen om dit uur zowiezo boven de 30 graden was buiten.
En nu met de bewolking en dat windje is het tenminste al niet meer zo drukkend warm.
Ik beloof dat ik m'n baasjes nog extra postjes doe maken, zodat we jullie nog wat leuke belevenissen kunnen bijlezen.
Dus, niet te hard lachen wanneer je op een regenachtige zomerdag opeens iets leest over een moment toen het loeiheet was ;)

heet

Pootje
Charly

21:13 | Commentaren (2) | Tags: dieter