26-09-10

Wat er gebeurd is

In het vorige postje heb ik verteld dat er hier al heel wat verandert is... Er zijn wat kussens bij gekomen om op te gaan liggen. Ook is er een extra bench in huis gekomen, een extra leibandje gekocht.
Want ik heb er een kameraadje bij gekregen. Het is een teefje van 3 jaar oud, en rustig dat ze is...
Het duurde wel even voor ik leuk met haar kon spelen.

Ik stel jullie dus voor, ons Dotje:

Dotje.jpg

Ze is een black and tan, en ook een cavaliertje :) Het bazinnetje had al van in het begin gezegd dat ik er ooit wel een kameraadje ging bij krijgen, en dat het dan een black and tan zou zijn. En nu ze er is, hoef ik niet altijd alleen achter te blijven als de baasjes gaan werken ofo. En heb ik altijd een vriedinnetje om mee spelen (als ze wil meespelen). En als het te koud is, gaan we lekker tegen elkaar aan liggen.

Maar dat is niet altijd zo geweest hoor... We hadden toch wel een dikke maand nodig om aan elkaar te wennen. Ik heb nooit een ander kameraadje gehad in huis, en zij kwam van een huisje waar meerdere cavjes rondliepen en moest ze het nu alleen met mij stellen. In het begin zijn er dus wel de nodige grommekes geweest. En dan nog even kijken wie hier nu de baas ging zijn, dat was ook niet meteen duidelijk hoor.

En nu missen we elkaar al, als er een van ons buiten is en de ander binnen.

Dotje op kussen.jpg

op 1 kussen.jpg

met de buis.jpg

Pootje Charly

21:10 | Commentaren (6) | Tags: kelly

09-09-10

Agility

 

Voor mij is dit een van de mooiste fotoreeksen van de laatste tijd. Ik mocht in onze eigen tuin nog eens over en door de agility dinges lopen.

En bazeke heeft daar toch wel enkele mooie actie foto's van gemaakt...

En ja, intussen zijn deze foto's al meer dan een maand oud, en ik kan je toch al wel zeggen dat er sinds 24 juli één en ander verandert is hier in huis... Tot volgende keer ;)

 

_16a.jpg


 

 

_16b.jpg

 

 

 

_16c.jpg

 

 

 

 

Pootje

Charly

 

 

08:45 | Commentaren (4) | Tags: dieter

04-09-10

Ventilator

 

Als het zo heet is, zijn de baasjes soms wel inventief hoor. Hebben ze toch wel niet een ventilator van de zolder gehaald zeker. Ach, ik wist eerst ook niet wat het was, maar intussen weet ik het wel hoor!! Als dat ding aanstaat, gaat dat de lucht versnellen, en dat lijkt dan veel en veel frisser.

 

_15a.jpg

 

 

 

Pootje

Charly

 

 

08:50 | Commentaren (0) | Tags: dieter