31-03-11

Kaarten

De ouders van het bazeke komen soms wel eens kaarten bij ons.
Meestal liggen we dan op onze kussens terwijl ze aan tafel zitten. Maar ik kan het goed vinden met de mama van bazeke, dus besloot ik van toch maar even te vragen of ik bij haar op schoot mocht komen.
Dat mocht, en zo zat ik dus de mama te helpen met kaarten. Dat kon de papa niet hebben, dus mocht Charly bij hem op schoot. En hij is er blijkbaar beter in dan ik, want hij heeft gewonnen!
Maar volgende week is het rematch!

Kaarten.JPG


Pootje
Dotje

12:23 | Commentaren (1)

21-03-11

De tol van sterilisatie

Vrouwke noemt mij soms oneerbiedig een ontplofte haarbal. Jammer genoeg heeft ze gelijk :(
Kijk hier maar eens naar een aantal foto's van mij van vlak na m'n sterilisatie:

vroeger.jpg

En nu de foto's van hoe ik er nu uitzie:

na.jpg

Ik zou er depressief van worden.
Zoals je kan zien is mijn vacht veel stugger geworden, en krult hij veel harder.
De glans heeft hij echter gelukkig niet verloren! En valt het je op? M'n haren (vooral aan m'n pootjes en in mijn hals) zijn veel langer geworden, de rest steekt vooral andere richtingen uit waardoor het meer haar lijkt, hihi.
(en ja, ik ga niet meer zo graag met de bazekes op de weegschaal, want ik denk dat die liegt!)

Pootje
Dotje

12:19 | Commentaren (3)

11-03-11

Zonnepanelen leggen

Bazeke was al jaren aan het kwijlen op al die daken waar van die zwarte dingen opliggen. Uiteindelijk is het er dan toch van gekomen. De prijs viel eindelijk binnen het budget, en daarmee kwamen er eerst vele verschillende mensen over de vloer. Dat zijn wij niet gewoon, want normaal komt hier niet vaak vreemd volk.

Uiteindelijk was er 1 man die allergisch was voor hondjes, en nét die man is terug gekomen om de plaatsing voor z'n rekening te nemen samen met z'n collega.

Natuurlijk moesten die mensen vaak op en af het dak, en de voorraad was voordien in de garage gelegd. Dus moest het hekje open, en konden wij niet eens vrij rond lopen in onze eigen tuin. Maar dat werd wel goed gemaakt door de knabbels die vrouwke ons toe had gestoken.

Zonnepanelen.jpg

Intussen liggen ze al tijdje, en laat de zon nu maar schijnen!!!!

Zonnecollage.jpg

Pootjes
Charly & Dotje

12:11 | Commentaren (0)